kozan.gr: Ενοχλημένος ο τέως Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δασταμάνης με τις δηλώσεις Ζευκλή περί “σκιών” αλλά και για τ’ ότι η ΠΕΔ την περασμένη τετραετία δεν στάθηκε στο ύψος της και δεν βοήθησε τους δήμους – Εξέφρασε την επιθυμία , στο νέο Πρόεδρο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου ώστε να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις από τον Χ. Ζευκλή περί των “σκιών” που ανέφερε

20 Φεβρουαρίου 2024
17:51

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr έντονα ενοχλημένος είναι ο τέως Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δασταμάνης με τις σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Βοϊου Χρήστου Ζευκλή περί “σκιών” αλλά και για τ’ ότι η ΠΕΔ την περασμένη τετραετία δεν στάθηκε στο ύψος της και δεν βοήθησε τους δήμους. Εξέφρασε την επιθυμία, στο νεοκλεγέντα Πρόεδρο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου ώστε να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις από τον Χ. Ζευκλή περί των “σκιών”  και συγκεκριμένα για την αναφορά του: “ότι θα δώσουμε τον αγώνα για να άρουμε όποιες σκιές υπάρχουν, τελευταίως, στη διαχείριση των πραγμάτων ανάμεσά μας”.

kozan.gr

6 σχόλια

  • Πάντα έτσι ο ζευκλης όταν έχανε θέσεις,έριχνε τις ευθύνες σε άλλους.Επειδή πήρε 90% στο Βόιο δεν γνωρίζει ότι είναι ανυπαρκτος πιο κάτω από την Μπάρα?.Μπραβο στον Κεπαπτσόγλου,απέδειξε ότι είναι κυρίαρχος δήμαρχος μαζί με πλακεντα.Δασταμανης μια χαρά στάθηκε στην προεδρία του.

    • Στο ΒΟΪΟ πήρε αυτό που πήρε γιατί κατέβηκε μόνος του, γιατί ο νόμος θέλει καμιά διακοσαριά υποψήφιους και για να τους βρεις θέλει να έχεις πολλές παράδες. Από αυτούς καμιά πενηνταριά είναι
      μόνον οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων που πάνε για το τριακοσάρι που του έρχεται στο σπίτι χωρίς να κάνουν τίποτα. Αυτός είναι ο νόμος, αυτοί είναι οι ψηφοφόροι και αυτός είναι ο Ζευκλής. Γεια και χαρά σας μάγκες κάνετε ό,τι σας κατεβάσει η γκλάβα σας.

  • Για το Βόιο καλός είναι ο Ζευκλης,από την Μπάρα και κάτω δεν φτουραει.Το μεγάλο ποσοστό του στις εκλογές σημασία δεν έχει για κανέναν,το θέμα είναι να είσαι αγαπητός και ικανος και να μην κατηγορείς τους συναδέρφους σου .
    Κεπαπτσόγλου ο κυρίαρχος δήμαρχος μαζί με Πλακεντά.

  • Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης των ΚΕΔΕ -ΠΕΔ (σε επίπεδο Δήμων) και της ΕΝΑΕ (σε επίπεδο Περιφερειών). Περιττά (συνδικαλιστικά και καλά…..) όργανα των αιρετών Α και Β βαθμού με μηδαμινό έργο.Σε τί συνείσφειραν όλα αυτά τα χρόνια; Σε τίποτα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι