kozan.gr: Ν. Ελευθεριάδης (Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου & Δημ. Υψηλάντη): “Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα στις Κοινότητες. Συναντάς 50 – 60 σκυλιά. Αυτο που πρότεινα και συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ευκολίδη πρέπει να βάλουν πλάτη οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και να πάρουν όλοι από 1-2 σκυλιά” (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2024
18:52

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου & Δημ. Υψηλάντη Νεκτάριος Ελευθεριάδης αναφέροντας ως σημαντικότερο πρόβλημα, αυτή τη στιγμή, στις κοινότητες, τα αδέσποτα. Όπως είπε: “Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα στις Κοινότητες. Συναντάς 50 – 60 σκυλιά. Αυτό που πρότεινα και συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ευκολίδη πρέπει να βάλουν πλάτη οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και να πάρουν όλοι από 1-2 σκυλιά” .

 

23 σχόλια

  • TΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΥ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΡΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΥΠΟΨΙΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΗΣΕΙ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ.

  • Ρεζιλίκια πράματα. Θα πάρουν τα κυνηγόσκυλα και θα τα κάνουν τσοπανόσκυλα.
    Πως δεν το είχε σκεφτεί κάποιος άλλος νωρίτερα.
    Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι ικανότατοι και διορατικότατοι. Θα δούνε άραγε το γκουρμπάτσι που τς καρτεράει;
    Άξιος-άξιος, που έλεγαν, παλιά, στις σκοτεινές αίθουσες.

  • Οι ιδεες αυτές προκαλούν γέλιο αρχικά,αλλά μετά από βαθύτερη σκέψη προκαλούν οργή,θα πάρουν οι κτηνοτρόφοι σκυλιά ώστε να γίνουν τροφή για τους λύκους;να εξαφανίσουν τα αδέσποτα στα βουνά ώστε να φανεί ότι έτσι μειώνεται ο αριθμός τους;βέβαια είναι και αυτοι τρόποι ώστε να λυθεί το πρόβλημα,θα πει κάποιος.
    Χρειάζονται πρακτικές και εφικτές λύσεις και όχι απλά θεωρίες.

  • Καμία 10αρια αδέσποτα είναι μόνο στα πλατανια και συγκεκριμενα στην περιοχη γύρω από το νηπιαγωγείο…..Ο Δήμαρχος μόνο στις δηλώσεις έμεινε….

  • Με την Ιταλία τι έγινε, δεν θα τα κάνετε τελικά εξαγωγή? Δεν θέλουν τα σκυλιά μας οι φίλοι σας στο εξωτερικό?
    Το πολύ πολύ θα αρχίσει να τα κόβει κλήσεις ο Ευκολιδης και μπορεί να τα συλλάβουν, να τα πάνε στο κρατητήριο και να αδειάσει ο Ελλησποντος του Ελευθεριάδη από τα αδέσποτα
    Θα ακούσουμε πολλά ακόμη, έχει δρόμο η φαση
    Για γέλια και για κλαματα

  • χα χα χα μας έφτιαξες την ημέρα πρωί πρωί.
    Πόσο καιρό σου πήρε να το σκεφτείς αυτό.
    Δεν ντρέπεσαι που το προτείνεις και δημόσια….εκθέτεις τον Κοκαλιάρη που σε επέλεξε με τις “προοδευτικές” ιδέες σου.

  • Εντωμεταξυ οι ίδιοι οι κτηνοτροφοι και καποιοι άθλιοι κυνηγοι δημιουργούν τα αδεσποτα ……

    Λογικό μου ακουγεται να τα ξαναπαρουν πίσω

  • Δηλαδή να κάνουμε κυνοκομεια τα μαντριά μας?
    Είναι σοβαρές αυτές οι προτάσεις από άτομα της αυτοδιοίκησης?
    Να πάρει θέση ο δήμαρχος…. συμφωνεί?

  • Να ορίστε. Μετά την επίλυση του προβλήματος με το κοιμητήριο στην Κοζάνη , νωρίτερα κατά ένα εξάμηνο εκταφή και πέταμα στα σκουπίδια των οστών των παππουδων μας , βρήκαν λύση και για τα αδέσποτα. Φωστήρες!!!

  • Χαχαχαχ χαχαχαχ Το μεγαλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί … Ξεπεράσατε και τον Τοτό θα μαζέψουν τα αδέσποτα οι κτηνοτρόφοι…Εγώ λέω να πάρει από 2 σκυλιά ο κάθε δημοτικός σύμβουλος του Κοκκαλιαρη και ο Δήμαρχος να πάρει 5

  • Αγαπητέ δήμαρχε(Γιάννη) ….σε τέτοιες υπεύθυνες θέσεις δεν τοποθετείς πρόσωπα με κριτήριο τις ψήφους που λάβανε αλλά με διαφορετικά κριτήρια .Είχες & έχεις αξιόλογους εκλεγμένους από το ψηφοδέλτιο σου….μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς?…λέω εγώ…..
    Την καλησπέρα μου!!!!!

  • Καλή λύση άλλωστε δεν θα πάρουν πολλά, από 1-2 είπε ο αντιδήμαρχος και άνετα θα μπορούσαν να πάρουν μερικά και στα μοναστήρια που είναι περιφραγμένα, επίσης μερικά μπορούν να πάρουν και οι εργολάβοι που κάνουν φωτοβολταϊκά πάρκα, επίσης σίγουρα μερικά μπορούν να πάρουν και όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή Κασλά για φύλαξη.!
    Τέλος ας πάρουν και οι αγρότες που έχουν δέντρα καρποφόρα και θα δείτε ότι στο τέλος θα τα πάρουν όλα και δεν θα υπάρχει ούτε ένα να παίζουν στην ωραία κεντρική πλατεία μας και να πατάς με τα καθαρά παπούτσια σου τις νάρκες τους. Μπράβο αντιδημαρχε είσαι πολύ γέρος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι