Ε.Κ.Ν.Κ: Σειρά επισκέψεων για εργασιακά, υγεία και ασφάλεια

21 Φεβρουαρίου 2024
10:03
Κανένα σχόλιο

Την δυνατότητα να έχουν μία αναλυτική ενημέρωση για θέματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία, είχε το Προεδρείο του Εργατικού κατά την συνάντησή του με την κυρία Χιονίδου Σωτηρία προϊσταμένη Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων (Τ.Ε.Ε.Σ) Κοζάνης καθώς και με τον κ. Γκουτζιομήτρο Βασίλειο, Προϊστάμενο του τμήματος επιθεώρησης ασφάλειας και υγείας Κοζάνης & Γρεβενών.

Η βαρύτητα που δίνει το Ε.Κ.Ν.Κ στα θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων είναι διαχρονική και πάντα καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι έλεγχοι να είναι συνεχείς και να διασφαλίζουν τα αυτονόητα.

Εξίσου σπουδαία είναι και τα ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και τους κανονισμούς που τις διέπουν.

Στις συναντήσεις, διαπιστώθηκε η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και παρεμβάσεων κατά συνθήκη.

Το Ε.Κ.Ν.Κ σε συνεργασία με τους φορείς και τους εργαζόμενους, θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι