kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Οι “γλάστρες” του Λ. Μαλούτα

21 Φεβρουαρίου 2024
12:43
Με μια “περίεργη” ανάρτηση στο facebook, ο τέως Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας κοινοποίησε, χθες, άρθρο της εφημερίδας “Καθημερινή” το οποίο τιτλοφορείται “Εκπρόσωποι ή “μαϊντανοί”, προσθέτοντας, στον τίτλο – σχόλιο, ο ίδιος τη φράση: “ή και γλάστρες”. Το άρθρο αναφέρει ότι: “Χρειαζόμαστε σοβαρούς ανθρώπους, που να μπορούν να χτίσουν συμμαχίες και να δημιουργήσουν δίκτυα υποστήριξης. Όχι “μαϊντανούς” και κομματικά στελέχη που δεν ανοίγουν το στόμα τους ποτέ και βλέπουν το Ευρωκοινοβούλιο σαν το μεγάλο τους βόλεμα”. Tώρα τι έπιασε τον Λάζο να ασχοληθεί με το Ευρωκοινοβούλιο και μάλιστα να μοιραστεί και στο προφίλ του τις “ανησυχίες” του για το ποιος πρέπει να μας εκπροσωπεί εκεί, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα παρά μόνο να υποθέσει. Μήπως θέλει να στείλει, εμμέσως, μηνύματά  σε κάποιον επίδοξο ή επίδοξη που θα διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο ή σε κάποιους του περιβάλλοντος που στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση;  Μήπως ενδιαφέρεται ο ίδιος για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο και νιώθει αδικημένος που μια υποψήφια “γλάστρα”, κατά τους ισχυρισμούς του, μπορεί να του στερήσει τη δυνατότητα της διεκδίκησης; Κάτι θέλει να πει ο Λάζος αλλά δεν τολμά να γίνει πιο συγκεκριμένος. Πάντως, για την ιστορία, τα κάθε είδους “βολέματα” δεν τα συναντάμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο αλλά υπάρχουν πολλά θεσμικά πόστα κι “εντός των τειχών” στα οποία διεκδικούν να εκλέγονται αιρετοί για τους ίδιους λόγους. Το “βόλεμα” είναι διαχρονικό ζητούμενο για διάφορους.
Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Που ακριβώς διαφωνούμε με τα λεγόμενα του Λάζου;;; Με απολιτίκ υποψηφίους φτάσαμε στον Ζαγοράκη και στα φαινόμενα Καϊλή. Πρέπει να επιστρέψει η πολιτική στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και να τελειώσουμε με το φαίνεσθαι των δήθεν τεχνοκρατων, αλλιώς θα μας καταπιεί η ακροδεξιά του Βελό, του Winny (NIKH) και ο Κασιδιάρης.

    • Ορισμένοι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για την κατάσταση του δήμου κοζάνης. Δυστυχώς για ό,τι βλέπουμε δίπλωμα φταίμε εμείς και οι επιλογές μας. Το vice κατέταξε στην τελευταία θέση την πόλη της κοζάνης. Ο Λάζαρος και τα σπουδαία μυαλά της ενότητας θεώρησαν ότι το vice δεν αξιολόγησε αντικειμενικά την πόλη μας. Τι θα έλεγαν αν η κοζάνη είχε καταταχθεί στις πρώτες 5 θέσεις; Άδειασέ μας στη γωνιά επιτέλους!!

  • Εγω συμφωνω με τον Λάζο, σωστα είναι αυτα που λεει. Το κακο ομως με αυτον είναι οτι εξακολουθει να νομίζει οτι ξεκινησε χθες. Τοσα χρόνια είναι κομματικο στελεχος και στηριχθηκε απο ενα κομμα που εκανε αυτο που ακριβως περιγραφει. Τοτε γιατι δεν αντεδρασε; Τοτε όμως την ηθελε την στηριξη του ΠΑΣΟΚ. Τωρα το παιζει κριτης των παντων και είναι και νευριασμενος γιατι δεν του ζητάει κανενας να παει να τους σωσει!

  • ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΗΝΑΡΧΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ.48η ΣΤΙΣ 48.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  • Κακό να ταυτίζεις τον εαυτό σου με κάτι που δεν είσαι
    Τώρα τι μαϊντανός η γλάστρα ή οτιδήποτε άλλο το ξέρει καλά
    Τόσα χρόνια δεν έδειξε άλλη συμπεριφορά,εκτός από αυτό που αυτός τόσα χρόνια λανθασμένα θεωρεί ότι δεν ήταν
    Φιλτατη η αληθεια

  • Το ζόρι, όσο να πεις, είναι μεγάλο. Εδώ βέβαια, να τα λέμε και όλα, έπρεπε να συμβεί αυτό για να μιλήσει πιθανότατα. Διότι, και για όσο διάστημα ήταν δήμαρχος, ήταν σαν να ήταν ανύπαρκτος με όλα αυτά τα φυντάνια από πίσω, που ελέω κόμματος θεωρούντο έμπιστοι άνθρωποι. Κάτι πουθενάδες δηλαδή και κάποιες κυρίες που δεν γνωρίζουν ακόμα που πάνε τα τέσσερα.

  • Δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνία. Η Γκέρτσου μόνιμα φρακαρισμένη και φουλ στο καυσαέριο για τη νότια περιφερειακή δεν έκανε τίποτα. Το στρατόπεδο άδειο κατα-άδειο οι άλλες πόλεις τα αξιοποιούν δεν έκανε τίποτα. Για τα νεκροταφεία ούτε σε επόμενα τριάντα δεν τα έβγαζε έξω. Για τη ΖΕΠ που τόσα χρήματα πήγαν χαμένα καν τίποτα. Αυτός μόνο με την κλιματική ουδετερότητα ασχολούνταν και τα πράσινα άλογα γιατί έτσι του είπαν να κάνει από την κυβέρνηση. Μάλλον δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Βουρ στην πολιτική σύνταξη και πολλές θέσεις πήρε…

  • Καλησπέρα Λάζαρε. Το να χάσεις με 62% από τον Γιαννάκη είναι ήττα ολκής. Βέβαια το πιο αστείο είναι ότι boostαρατε μαζί με τον Πάρη τον Γιαννάκη γιατί φοβοσασταν τον Κουζιακη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι