kozan.gr: Γ. Παντελίδης (Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕ Κοζάνης & επιχειρηματίας): “Στο δικό μας Επιμελητήριο …δεν κάνουμε ούτε τα τυπικά”

22 Φεβρουαρίου 2024
20:53

O επιχειρηματίας & μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕ Κοζάνης Γιώργος Πaντελίδης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: “Σχεδόν όλα τα επιμελητήρια της χώρας ζητούν την παράταση της διασύνδεσης ταμειακών μηχανών και POS όχι γιατί αρνούνται την εφαρμογή του μέτρου αλλά από άποψη χρόνου εγκατάστασης από τους εξειδικευμένους συνεργάτες , τεχνογνωσίας και τεχνικών αλλά και πρακτικών προβλημάτων που ακόμη δεν έχουν επιλυθεί. Στο δικό μας Επιμελητήριο είναι απλά Πέμπτη και δεν θέλουμε να χαλάμε την ζαχαρένια κανενός επομένως δεν κάνουμε ούτε τα τυπικά!”.

2 σχόλια

  • Η συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν μια αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία!! Δεν εξαγγέλθηκε πριν έξι μήνες (ή μήπως εξαγγέλθηκε και ήταν γνωστό και ακόμα νωρίτερα;). Ας είμαστε σοβαροί, η δυνατότητα φοροαποφυγής είναι εθνικό μας σπορ και κάνουμε τα πάντα να το προασπίσουμε.
    Ας το παλέψουμε λοιπόν και αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε συνολικά, ας κερδίσουμε τουλάχιστον την καθυστέρηση.
    Αλλά μην ανησυχείτε η παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες είναι επίσης εθνικό σπορ της χώρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι