kozan.gr: Ο Γ. Κασαπίδης επιχείρησε να μειώσει την επιτυχία της Περιφερειακής Αρχής, επικαλούμενος και το Δήμαρχο Βελβεντού, ο οποίος όμως, όταν έλαβε το λόγο, τον “άδειασε” (Βίντεο)

22 Φεβρουαρίου 2024
22:35

 

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, το βράδυ της Πέμπτης 22/2, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και o τρόπος δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση κι αποκατάσταση κατολισθήσεων στο δρόμο Βελβεντό – Καταφύγι “. Ο πρώην Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης επιχείρησε να μειώσει” την επιτυχία της Περιφερειακής Αρχής ότι εξασφάλισε 500.000 ευρώ χρηματοδότηση από κρατικούς πόρους κι έτσι αποδεσμεύτηκε αυτό το σημαντικό ποσό από το ΕΑΠ Δ. Μακεδονίας (Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης) απ’ όπου είχαν προϋπολογισθεί να δαπανηθούν για το έργο, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος είχε ήδη εξασφαλίσει, με δικό του αίτημα, τα χρήματα αυτά (περίπου 800.000 ευρώ), επικαλούμενος και τη μαρτυρία του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου. Όταν ο τελευταίος έλαβε το λόγο, επιβεβαίωσε, μεν, το αίτημα από πλευράς Κασαπίδη και την προφορική δέσμευση του τότε Υπουργού Πέτσα, καταλογίζοντας όμως κωλυσιεργία ως προς τη σύνταξη του απαραίτητου σχετικού τεχνικού δελτίου από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, επισημαίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την καθοριστική παρέμβαση του σημερινού Περιφερειάρχη, ώστε εν τέλει να εξασφαλισθούν, για τον προαναφερόμενο σκοπό, τα 500.000 ευρώ. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε:

7 σχόλια

  • Συνεχίζει να ψεύδεται!!!!
    Τι κρίμα που δεν πείθει πλέον κανέναν…
    Απλά δικαιώνει όσους δεν τον ψήφισαν και εκθέτει την ΝΔ
    που τον επέλεξε…

  • Κ. Κασαπίδη, άσχετο με το θέμα που συζητούσατε στο συμβούλιο, αλλά να ρωτήσουμε: Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι ο πλησιέστερος προς τον πολίτη. Γιατί δεν τοποθετηθήκατε στο περιφερειακό ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν καταγγείλατε το φαρμακερό νομοσχέδιο που διέλυσε με την ψήφιση του από την παράταξη που ανήκετε κι εσείς την παραδοσιακή κοινωνική δομή της οικογένειας;;; Προφανώς και δεν συμφωνείτε, αλλά αν το εκφράζετε ιδιωτικά είτε σε μοναστήρια, είτε σε ιερείς, είτε σε πιστούς, δεν μετράει. Μετράει αυτό που λέει ο Χριστός: Εμπρόσθεν να με ομολογήσετε, εμπρόσθεν των ανθρώπων/. Αλλά ήσασταν βουβός. Μήπως περιμένετε κάποια αποκατάσταση από τον Κύριο Μητσοτάκη; Αν όχι, γιατί; Εμείς προσωπικά σας τοποθετούμε στην θέση του Πόντιου Πιλάτου… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  • Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος….κασαπιδη σου τα λεγα για τον Στεργιου δεν εκτιμα τιποτα, παρε τωρα να χεις!

  • ΧΑ ΧΑ πήγαμε λεει μαζί στο Υπουργείο πριν 2 χρόνια. Και ο ρόλος του ως περιφερειάρχης έμεινε εκεί. Αυτός νομίζει ότι αυτο έφτανε. Ευτυχώς ο Αμανατίδης ξέρει , και το έλεισε σε ένα μήνα.

  • Ο Κασαπιδης δεν κάνει μελέτες ούτε μπορεί να διαταξει τις υπηρεσίες να τελειώνουν τις δουλειές τους αύριο. Σ αυτές αναφέρθηκε ο Στεργίου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.