Σχολή Γονέων 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Ομιλία με θέμα: “Εξαρτήσεις των εφήβων και ο ρόλος της οικογένειας. Αναγνώριση συμπτωμάτων και τρόποι αντιμετώπισης” την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

23 Φεβρουαρίου 2024
13:10

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, συνεχίζοντας τη λειτουργία Σχολής Γονέων, προγραμματίζει την 3η συνάντησή της, την Πέμπτη  29 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μακρυγιάννη 24) με θέμα: Εξαρτήσεις των εφήβων και ο ρόλος της οικογένειας. Αναγνώριση συμπτωμάτων και τρόποι αντιμετώπισης”

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι: ο κ. Κωνσταντίνος Λάζος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- Σύμβουλος τοξικοεξάρτησης, οικογενειακός θεραπευτής καθώς και οι Θεραπεύτριες της Κινητής Μονάδας Δυτικής Μακεδονίας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ κ. Σιδηροπούλου Σοφία και κ. Λαζή Άννα.

 

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Ακολουθεί συνημμένα πρόσκληση για την 3η συνάντηση και η αφίσα της δράσης.

 

Με τιμή,

Η Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Η παιδαγωγική ομάδα δράσης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.