kozan.gr: Kατεδαφίστηκε ο περίφημος μύλος της Ποντοκώμης, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης και της κατασκευής του νέου μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου της ΔΕΗ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Φεβρουαρίου 2024
19:41

 

Kατεδαφίστηκε ο περίφημος μύλος της Ποντοκώμης, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης και της κατασκευής του νέου μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου της ΔΕΗ.

 

18 σχόλια

    • Πολύ λυπηρό αλλά με Το αζημίωτο φυσικά και χοντρά πακέτα μάλιστα…… Για το 80 τοις 100 του χωριού και παραπάνω απασχολούμενο μέσα στη ΔΕΗ με τους Γνωστούς παχυλούς μισθούς

      • Αχ κύριε Νίκο είδατε τι κακοί άνθρωποι ήμαστε που έχουμε κ θράσος να ζητάμε αποζημίωση για τα σπίτια μας τα σπίτια που με κόπο κ δικά μας χρήματα φτιάξαμε το σπιτικό μας,ποπό τι κάναμε μεγα λάθος, μήπως έπρεπε να φύγουμε χωρίς να πάρουμε τπτ? Μήπως έπρεπε να τους πληρώσουμε και από πάνω? Θα σας άρεσε αυτό έτσι? Εσείς το δικό σας θα το χαρίζεται δλδ?

        • Δεν νομίζω να το είπε έτσι ο Νίκ. Απλά σου λέει μην κλαίγεσαι γιατί και δουλειά καλή έχεις, και απόζημιωση θα πάρεις, και κανουργιο σπιτάκι θα κονομισεις….ενώ άλλοι δεν έχουν φαγητό για τα παιδιά τους τη επομένη μέρα

          • Ούτε εγώ ανέφερα στο πρώτο μύνημα μου για χρήματα,ούτε για την δουλειά μου είπα απλά και λιτά ότι με στεναχωρεί να βλέπω το χωριό που μεγάλωσα να γκρεμίζεται,τα υπόλοιπα τα είπατε εσείς.

        • Είμαστε κακοι άνθρωποι….. που σ’αυτές τις εποχές πήραν ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ σπιτιών οικοπέδων κλπ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ …..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ….Άντε με την κλαψα σας όλα τά χρόνια….

          • που ξέρεις εσυ τι χρήματα πήραν ; και έχεις και άποψη ;
            Κανενας δεν χαίρεται που θα ξεριζωθεί το χωριό ,ποσό μάλλον το σπίτι που έζησε ! Ποσεσ Φορές θα το πούμε ; Μακάρι να μην έδιναν καν τα λεφτά ωστε να μην γίνονταν αγορες σε διαμερίσματα κλπ στη πόλη της κοζανησ ! Όλα να έμεναν έτσι ερείπια .. δεν φτάνει που αξιοποίησαν και τα διαμερίσματα σας … άντε μπραβο …
            Σε λίγα χρόνια να σας δω εσας ,που δεν θα υπάρχει η δεη,δεν θα υπάρχουν δουλειεσ… και τότε η ποντοκωμη θα σας φταίει;;;;;; αααααα και Μάλλον εσυ μυξοκλαίς που δεν τα έχεις οικονομήσει!
            Τόσα χρόνια η ποντοκωμη έτρωγε τη τέφρα για να ζεσταθεί ο δικός σας
            Ο κ@λος….

  • Για κοιτάξτε εσείς(( οι πονηροί)) πίο πάνω τι ποσοστό ανεργίας έχει η Ποντοκώμη …??
    Εγώ προσωπικά με τά χρήματα που πήρα δεν μπορώ να κάνω το σπίτι πού είχα με την ακρίβεια που επικρατεί…!!!
    ((Όπως και οι περισσότεροι))

  • Εχω αγορασα ενα σπίτι στο βατερο μου έμειναν και 250 χιλιαδες € και η ΖΩΗ συνεχίζεται στην υγεια σας κορόιδα τις πολυκατοικίας

  • Δεν γκρεμίζονται μόνο κτίρια ,ξεριζώνονται δέντρα ,,αλλάζει το μορφολογικό τοπίο και δυστυχώς θα αντικατασταθεί από καθρεφτακια ,εμείς το βλέπουμε ,το ζούμε και το ακούμε κάθε μέρα να συμβαίνει και να κυκλώνει το χωριό ,όταν θα είναι ορατό από όλους σε λίγο καιρό πιστέψτε με δε θα αρέσει σε κανέναν !!!!

  • ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΗΜΟΣΗΝΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΡΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.