Kozan.gr: Κοζάνη: Μεγάλο ενδιαφέρον για το 1ο Συνέδριο με τίτλο “Καινοτομία και κοινωνική συνεταιριστική επιχειρηματικότητα – Καινοτομώ και μένω στον τόπο μου” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2024
11:47
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης διοργάνωσαν το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου το 1ο Συνέδριο, με τίτλο “Καινοτομία και κοινωνική συνεταιριστική επιχειρηματικότητα – Καινοτομώ και μένω στον τόπο μου”. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε  στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Διοίκησης, στην Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης.


 

38 σχόλια

    • Κομματικές φιέστες εν όψει ευρωεκλογών!!!
      300.000 πριν οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας
      250.000 τώρα!!!
      Πώς κρατάτε τον πληθυσμό???

  • άλλο συνέδριο και άλλο κομματικό
    Πανηγυρακι,το συνέδριο έχει σοβαρότητα
    και λόγο βαρύ,κόψτε καμία πίτα
    και μην ξεφτιλιζετε τη σοβαρή και
    Μεγάλη λεξη ,ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
    τα καθρεφτάκια στους ινδιανους!
    Βογγαει ο τοπος από ανεργία κι εσεις;” πάμε κι οπου βγει”
    την φιγούρα σας!

  • Τι σχέση μπορεί να έχουν οι απόφοιτοι ΣΤ΄ Δημοτικού ( πρόεδροι κ.λ.π) με την Καινοτομία και κοινωνική συνεταιριστική επιχειρηματικότητα – Καινοτομώ και μένω στον τόπο μου.
    Υπάρχει περίπτωση να κατάλαβαν έστω και κάτι;;;;

    • Αυτό σε πείραξε εδώ απόφοιτη δημοτικου γίνονται διευθυντές σε εταιρίες βουλευτές, πρόεδροι, δε υεκει κόπο τρόπο θέλει….

  • Αυτο με τ αΠΡΩΤΑ συνέδρια εχει παραγινει από εποχης Κασαπιδη

    Καθε πανηγυράκι μικρης κλιμακας το βαφτιζουμε συνεδριο και παντα 1ο για το 2ο δεν εχει
    Οι ιδιοι πανατ απο πισω και ζαι τους το συστημα της επαγγελματικης εκαπιδευσης που ψαχνει συνεχως πελατες – ανεργους ΔΥΠΑ

    Σοβαροτητα μηδεν , ουσιαστικό αποτελεσμα μηδεν
    Μηδεν κοινικες επιχιερησεις

    Σταματηστε τους αεριτζηδες και ειδικα αυτους που χαλανε το ονομα του Πανεπιστημιου μας διοργανωνοντας συνεχεια ημεριδες για να φαίνεσθαι !!!

  • Αν περιμένουμε από την κυβέρνηση που κάνει βίαιη απολιγνιτοποιηση να φέρει ανάπτυξη στον τόπο είμαστε οικτρά πλανεμενοι…. Αμανατίδη σε χαίρομαι που τους πήρες την μπάλα και βγάζουν φλύκταινες

  • Αφού μιλάνε για καινοτομία και επενδύσεις………
    Γιατί δεν αναλαμβάνουν την χρηματοδότηση καί την κατασκευή του τετράτροχου ηλεκτρικού ποδηλάτου με σκεπαστή καί φωτοβολταϊκό, σε συνδυασμό με έναν μικρό βενζίνοκινητηρα εδώ στην Κοζάνη ????
    Ποιός ; Η περιφέρεια με το Δήμο τό Πανεπιστήμιο καί τόν σύλλογο των συνεργείων…???
    Αυτό το όχημα θα έχει μεγάλη επιτυχία καί στις συνθήκες της Κοζάνης, αλλά καί παντού μέσα στην πόλη.
    …. καλή αρχή !!!!!!!!

  • Μαζεύτηκε όλη η τοπική της Νέας Δημοκρατίας και το θέμα ήταν ποιος από τους τοπικούς βαρόνους θα είχε τους περισσότερους. Με μια ματιά νομίζω ότι νίκησε ο Κασαπίδης. Ερώτηση; εφόσον είναι (υποτίθεται) Συνέδριο, θα υπάρξουν πρακτικά των εισηγήσεων οι οποίες θα πρέπει (και πάλι υποτίθεται) να καλύπτουν όλη τη θεματολογία του αντικειμένου του Συνεδρίου; Ή βγήκαμε τις φωτογραφίες και αυτά είναι τα πρακτικά του Συνεδρίου; Γιατί (υποτίθεται τρίτη φορά) θα πρέπει τα πρακτικά να δημοσιοποιηθούν ώστε να αποτελέσουν τη βάση και την καλή πρακτική για διοργάνωση και άλλων αντίστοιχων συνεδρίων σε άλλες περιφέρειες της χώρας μας.

  • Το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης οργάνωσε το συνέδριο όχι το Πανεπιστήμιο. Αυτό έδωσε μόνο το χώρο για να γίνει.

  • Από φωτογραφίες του Σταθίκα πάμε καλά, από φαγοπότι σε συνέδρια ακόμα καλύτερα. Μόνο θέσεις εργασίας δεν βλέπουμε πουθενά!

  • Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Γνωριζόμαστε όλοι κ ξέρουμε όλοι οτι μόνο συνέδριο δεν είναι αυτό. Χάνουν οι λέξεις τα νοήματα τους με κάτι τέτοιες συναθροίσεις!

  • Είναι γελοίο να προβάλετε συνέχεια στις φωτογραφίες τον Παπαδόπουλο.

    Την εκδήλωση την δημιούργησε ο Κωνσταντινιδης με τον Δήμου και το πανεπιστήμιο.

    Φτάνει πια!!! Ο Παπαδόπουλος ούτε ένα ποστ δεν έκανε την άφησα της συγκεκριμένης εκδήλωσης! Αρκετά!

    • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΚΟΛΑΟΥΖΕ;

      ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

      ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

      ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

  • …δραστηριοποιούνται εκτός δυτικής Μακεδονίας επαγγελματικά!!!!! Το θέατρο του παραλόγου!!!!!

  • Συγχαρητηρια στον Υπουργό μας που συνέχεια βοηθά το νόμο μας , στον ακούραστο πανταχού παρών Διευθυντή του Κωστα Δήμου και στο Ν Κωστα Τσανακτσιδης που δημιούργησαν αυτό το υπέροχο συνέδριο που . Οι Λ λοιποί που γράφουν μόνο αρνητικά σχόλια είναι κακοπροαίρετοι και δεν βοηθάμε τον τόπο μας έτσι.

  • Έχασαν οι παρευρισκόμενοι την ευκαιρία να ρωτήσουν τους δύο λεβέντες του νομού, τον Μιχαήλ Παπαδόπουλο και τον Στάθη τον υποργό, κι εκείνη την κοπέλα που ακούει στο όνομα Ζαχαράκη, αν είναι περήφανοι για την πανάκριβη Ελλάδα που ζει με τα pass, παρακολουθεί τις δολοφονίες νονών της νύκτας και ασχολείται με τους ομoφύλους. Αν είναι περήφανοι για το γεγονός ότι ο μέσος έλληνας ασχολείται με το χρωματολόγιο της ηλεκτρικής ενέργειας και ποντάρει στα επιδόματα του κράτους για να ζήσει την οικογένεια του., όταν ο μέσος μεικτός μισθός είναι από τους χαμηλότερους στην ευρωζώνη. Δεν μπορεί να είμαστε υπερήφανοι που ενώ η Ελλάδα επανήλθε στην επενδυτική βαθμίδα…, το σχέδιο ήταν ή άρον – άρον πώληση των ποσοστών του δημοσίου στις τράπεζες. Το ελληνικό κράτος επένδυσε 54 δισεκ. και πήρε πίσω 3,8 δισεκ. αυτό ονομάζεται αποτυχία… Δεν μπορεί να είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα συνεχίζει να εμφανίζει χρέος 403 δισεκ. και ενώ όλοι επικαλούνται την σχέση χρέους προς ΑΕΠ κανείς δεν έχει διερωτηθεί γιατί σε απόλυτα μεγέθη το ελληνικό χρέος δεν μειώνεται…
    Δεν μπορεί να είμαστε υπερήφανοι που ενώ συμβαίνουν μύρια η κυβέρνηση έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα των ομοφυλόφιλων ένα θέμα που την καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας την αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά έγινε ΒΑΣΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΙΛΙΤΙΚΗΣ. Ο ομοφυλόφιλος στο κρεβάτι του ας κάνει ότι θέλει, όταν όμως το ζήτημα γίνεται δημόσιο επιδέχεται κριτικής και η άποψη μας είναι ότι είναι ντροπή και όνειδος, βρισκόμαστε στην φάση της παρακμής και του αίσχους. Τώρα που ξεκινάει και το Τριώδιο της εκκλησίας και βαδίζουμε σιγά σιγά προς τη Σαρακοστή, τί θα πει ο Κωνσταντινίδης κι ο Παπαδόπουλος; στους ιερείς και στους πιστούς στις εκκλησίες που θα επισκεφτούν;; Πως θα προσκυνήσουν τον Χριστό; Πως θα πάνε στον επιτάφιο; Όχι μόνο αυτοί, αλλά κι ο Κύριος Κουκουλόπουλος και η τραγουδίστρια κυρία Καλλιόπη Βέτα; ΝΤΡΟΠΗ!

  • Ντροπή του Παπαδοπουλου να πηγαίνει παντού να βγαίνει φωτογραφίες!
    Την εκδήλωση την διοργάνωσε ο Υπουργός Στάθης Κωνσταντινιδης!
    Ο κόσμος δεν είναι χαζός…. Μπράβο και στον Αμανατίδη που με ποστ του γράφει πως συμμετείχε στην εκδήλωση που οργάνωσε το υπουργείο και ο υπουργός. Ο Παπαδόπουλος κάνει ποστ και αναφέρει μόνο τον Αμανατίδη…. Είναι γελοίο το λιγότερο ….

  • Αναφέρεστε στην επιχειρηματικότητα,την στιγμή που έργα υποδομής υψίστης σημασίας ματαιώνεται η αναβάλλονται….Σιδηρόδρομος Κοζάνη Καλαμπάκα 2044….
    Κάθετος άξονας Νίκη-Λάρισα όνειρο απατηλο……Σύγχρονα αεροδρόμια,άπιαστα όνειρα….. Γρήγορη πρόσβαση σε λιμάνια,ούτε καν….. Γρήγορο internet,ψιλά γράμματα……Αρδευτικα,αξιοποιηση γονιμων γαιών…….Τουρισμός, άστα να πάνε…..Τοπικά προϊόντα,ουτοπία…..Νοσοκομεια συγχρονα και οχι υπολειτουργουντα…..Λύστε όλα τα παραπάνω και μετά κάντε σχέδια για επιχειρηματικότητα!!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!

    • Σε μερικές μόνο σειρές, αποτυπωσες και περιέγραψες την ζοφερή πραγματικότητα που ζει η περιοχή στο παρόν και το χειρότερο, το άδηλλο και ακόμα χειρότερο, χωρίς ίχνος ελπίδας, μέλλον.
      Συγχαρητήρια

  • Αχ ρε Παπαδόπουλε, όπου δεις φως μπαίνεις!

    Παντού πρώτος στις φωτογραφίες αλλά δεν έκανες καμία αναφορά στον υπουργό Κωνσταντινιδη που διοργάνωσε αυτή την ημερίδα. Αλλά πάντα τέτοιος ήσουν … μέσα στη βρωμια…. Γι αυτό άλλωστε και ο κόσμος σε απέρριψε … πλέον ευτυχώς και ο Μητσοτάκης…. Σιγά σιγά να καθαρίσει ο πολιτικός χώρος ….

  • Συγχαρητήρια στον υπουργό Στάθη Κωνσταντινιδη αλλά πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο διευθυντή του υπουργείου Κώστα Δήμου!

    Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν καθαριότητα στη περιοχή μας πετώντας έξω απο το προσκήνιο τα Απορρίμματα κάτι μιχαλακιδες μπουμπουκους … τώρα ο Μιχελάκης φωτογραφίες μόνο και βρωμια…

  • Είδε κανεις στο προσωπικό λογαριασμό του Παπαδοπουλου που ανέβασε φωτογραφίες δικές του και φωτογραφίες με τον Αμανατίδη και πουθενά δεν αναφέρει τον υπουργό Κωνσταντινιδη και το υπουργείο;

    Καλά τέτοια ντροπή δε ξανά είδα…

    ο τύπος είναι ικανός στο γάμο του Κωνσταντινιδη να πάει για να βγει φωτογραφία με Μητσοτακη και να μη βγει με τη νύφη και το γαμπρό…

  • Παπαδόπουλε αν δεν ήταν η Ζαχαρακη θα πήγαινες ;;;πας σε ημερίδα του υπουργού Κωνσταντινιδη και προσπαθείς να κλέψεις τη παράσταση… αλλά ο κόσμος δε τρώει κουτόχορτο ούτε ο Μητσοτάκης… έννοια σου κ η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει για τα ραντεβού σου στο Μπακαρα Πτολεμαιδας με τον Περιφεριάρχη και το τι λες στα καφενεία! Μόνο λάσπη παχιά

  • Ο Αμανατίδης πήγε αλλά ο Στάθης με το ζόρι. Έφερε όλη την πασαρέλα από Θεσσαλονίκη. Για φωτογραφίες ωραίες.Εγω δεν κατάλαβα συνεδριο για την καινοτομία ήταν η επίδειξη.

  • Προς τον κύριο υπουργό.να κάνεις και ένα συνέδριο και στην Θεσσαλονίκη μπας και μπορέσει να τελειώσει αυτό το έργο το Μέτρο

  • Όπου γάμος και χαρά η βασιλο πρώτη δηλαδή ο Παπαδόπουλος … τώρα που είναι Παντελιά άχρηστος και δε μπορεί να κάνει τίποτα πέραν του να λασπολογεί πάει σε event άλλων και το παίζει πρώτη μούρη… εν το μεταξύ δε τον κάλεσε και κανένας … δήμαρχος Πτολεμαιδας να γίνει μπας και πάρει καρέκλα γιατί ο Μητσοτάκης το είπε … μετα τη στήριξη του προς τον Αμανατίδη τον διαγραφει

  • Κουράσατε…το ντουετάκι της δισταυρίας των εκλογών… Αν θελαμε reality βλέπουμε και My style rocks στον ΣΚΆΙ…. Στο προσκήνιο και στα σχόλια του kozan μαλωμένοι ενώ στα υγρά υπόγεια της τοπικής διαπλοκής ΜΑΖΙ….Όπως βέβαια και ΜΑΖΙ ψήφισατε το νομοσχέδιο για τον γάμο των Ομόφυλων ζευγαριών…

  • “Καινοτόμω και μένω στον τόπο μου” με πρώτη μούρη αυτούς που με την ψήφο τους έδιωξαν τους νέους από τον τόπο μας.” Υποκρισία και τσάμπα μάσα” έπρεπε να είναι ο τίτλος .

  • Καινοτομω και φευγω απ τον τοπο μου θα πρεπε να λεγεται η νουδουλικη διοργανωση γιατι μονο συνεδριο δεν λεγεται αυτο , με σας που μπλεξαμε τα τελευταια 5 χρονια…εχασαν και οι λεξεις το νοημα τους και μονο οποιος φευγει απο δω σωζεται! Ακου εκει συνεδριο…..ναι και να παω να ακουσω τις νουδουλομπαρουφες που εφτασαν την ανεργια στο θεο. Γελανε και τα τσιμεντα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.