Χειροτονήθηκε Πρωτοπρεσβύτερος ο ιερέας Νικόλαος του Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης (Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2024
19:10

Στο όχι και τόσο μακρινό 2004 την πόρτα του Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης διέρχεται ένας νέος ιερέας, πολλά υποσχόμενος και με πολλή όρεξη για δουλειά. Τα χρόνια περνούν…ο Ναός αναβαθμίζετε και οι ψυχές του ποιμνίου ξαναγεννιούνται…ο ιερέας παίρνει το οφφίκιο του βοηθού για την φιλότιμη προσπάθεια και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο γηροκομείο. Στο σήμερα του 2024, μετά από 20 χρόνια, οι κόποι και η δουλειά του ανταμείβονται με τον καλύτερο ιερατικό τρόπο…ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος Σερβίων και Κοζάνης τον χρήζει πρωτοπρεσβύτερο της ιεράς Μητρόπολης. Η συγκίνηση διάχυτη στον Ιερό Ναό για όλους. Βιολογικά και πνευματικά παιδιά του Πάτερ Νικολάου σκουπίζουν τα δάκρυα που έχουν κατακλύσει τα μάτια τους…το ”Άξιος” ακούγεται απ’ άκρη σ’ άκρη του Ναού και ο Μητροπολίτης εναποθέτει στο στήθος του ιερέα τον Εσταυρωμένο….Αυτόν που ο ιερέας αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του…και υποσχέθηκε για ακόμη μία φορά πως θα υπηρετεί και θα υπερασπίζεται μέχρι την τελευταία του πνοή…Πάτερ Νικόλαε, ΑΞΙΟΣ!!! Πρεσβυτέρα Κωνσταντία να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!! Η Ποντοκώμη είναι περήφανη για σένα!

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.