kozan.gr: Σωκράτης Βατάλης & Καλλιόπη Βέττα σχολιάζουν στο kozan.gr, τα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να μην γίνουν εκλογές για Πρόεδρο – Ποια, εκτιμούν, ότι θα είναι η επόμενη μέρα (Hχητικό)

25 Φεβρουαρίου 2024
20:14

Σωκράτης Βατάλης & Καλλιόπη Βέττα σχολιάζουν στο kozan.gr, τα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να μην γίνουν εκλογές για Πρόεδρο.  Ποια, εκτιμούν, ότι θα είναι η επόμενη μέρα.

Σωκράτης Βατάλης: “Βλέπουμε κάποιες καταστάσεις που είναι πρωτόγνωρες. Αν σήμερα δε διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση δεν είναι καλή είναι σα να εθελοτυφλούμε. Αν δε βλέπουμε ότι το “καράβι” δεν πάει καλά και δεν ανασύρουμε τις αιτίες που δεν πάει καλά, νομίζω ότι είμαστε σε μια λάθος κατεύθυνση”.

Καλλιόπη Βέττα: “Δε θα  σας πως αν ήταν σωστή ή λάθος η παρέμβαση Τσίπρα. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν να αναδείξει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες το τελευταίο διάστημα και με αυτή την παρέμβαση δημιουργήθηκε ένας γόνιμος διάλογος. Καλώς δεν έγιναν εκλογές. Είμαι αισιόδοξη.”

6 σχόλια

    • Πηγαινε παρε τωρα το μαρκετ πας εσυ να ψωνισεις τιποτα πιο φθηνο γιατι εκει που σε καταντησε ο γιος του αποστατη σε λιγο βλεπω να βγαζεις δισκο εξω απ την εκκλησια
      αλλα ξεχασα τα δεξιοβολεμενα δεν εχετε αναγκη , σας φτυνουν και λετε οτι βρεχει!

        • Δεν γύρισες στην δραχμή γιατί ευτυχώς κρατήθηκε η χώρα όρθια από τον καμικάζι Σαμαρά που άφησε απερχόμενος στα ταμεία 200 εκατομμύρια στον Τσίπρα…αυτή ήταν η προίκα του ΣΑΜΑΡΑ ολική χρεοκοπία….τις τράπεζες στις έκλεισαν οι ευρωπαίοι με τους εδώ γερμανοτσολιάδες της δεξιάς που τους έλεγαν κλείστε τις τράπεζες να πέσει η κυβέρνηση. Αυτά δυστυχώς εγκέφαλοι της δεξιάς δεν μπορούν να τα δουν όπως πρέπει με αποτέλεσμα να εκλιπαρούν για pass να έχουν στο σπίτι κεριά γιατί φοβούνται να ανοίξουν το ρεύμα….και φυσικά δεν χρησιμοποιούν αμάξι γιατί είναι ακριβό το καύσιμο.
          Τώρα κράτα και κανένα φράγκο στην άκρη για να κάνεις εγχείρηση αν χρειαστεί και πλήρωνε πιο ακριβά τα φάρμακα λόγω Άδωνη…..άντε περαστικά δεξιέ ψηφοφόρε και καλά μυαλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.