Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Κοζάνη: Στο πέρασμα τους κατέστρεψαν τον αισθητήρα της θέσεως στάθμευσης ΑμεΑ στο ύψος της Φιλίππου Β’ 30

26 Φεβρουαρίου 2024
12:05
Τις προηγούμενες μέρες  έγιναν εργασίες τοποθέτησης οπτικής ίνας  στην οδό Φιλίππου Β’ στην Κοζάνη από την VODAFONE  στο πέρασμα τους κατέστρεψαν τον αισθητήρα της θέσεως στάθμευσης ΑμεΑ στο ύψος της Φιλίππου Β’ 30 .
  Παρακαλούμε πολύ η εταιρεία μέσω του εργολάβου του έργου να αποκαταστήσει τις φθορές  στο ακέραιο όπως οφείλει δηλαδή ( αισθητήρα , χρωματισμό θέσεως , ευθυγράμμιση οδοστρώματος κτλ).
   Καλό θα ήταν για να κάνουμε κάτι σε αυτή την χώρα να μην καταστρέφουμε τα προηγούμενα αλλά να τα βελτιώνουμε .
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Περγάμου 80 (Πνευματικό Κέντρο) 50200 Πτολεμαΐδα,
+302463020835
Φιλίππου Β΄ 30 (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού) Κοζάνη,

+302461031350

www.ameankozanis.gr

3 σχόλια

  • Υπάρχει και μια τεχνική υπηρεσία στο δήμο που νομίζω πως έχει την ευθύνη για τον έλεγχο των συγκεκριμένων έργων.
    Καλύτερα θα ήταν να απευθυνόσασταν εκεί….. αλλά θα βρείτε κανέναν να σας ακούσει?

  • Να αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά.
    Εγώ έχω να αναφέρω κάτι που με εξόργισε πολύ χθες το βράδυ. Πήγα να στρίψω από την Καραμανλή στην Φιλίππου Β΄ και είχε στη μέση του δρόμου δύο κώνους οι οποίοι εμπόδιζαν τη διέλευση των οχημάτων. Στάθμευσα στην άκρη του δρόμου, κατέβηκα από το όχημά μου και με έκπληξη είδα ότι οι δύο κώνοι κάλυπταν μια τρύπα στο οδόστρωμα. Αυτά τα χάλια μόνο σε τριτοκοσμική χώρα υπάρχουν!! Ντροπή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.