Κοζάνη: Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ, οργανώνει και υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (σεμινάριο ΕΦΕΤ)  10 ωρών 

26 Φεβρουαρίου 2024
14:01
Κανένα σχόλιο

 

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, οργανώνει και υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (σεμινάριο ΕΦΕΤ)  10 ωρών  προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων εστίασης και επεξεργασίας τροφίμων, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που τις καθιστούν νόμιμες σε ενδεχόμενους ελέγχους που πραγματοποιούνται.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά κατά τις ημέρες Δευτέρα 22 & Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρες 17:00 – 22:00

Δεκτές αιτήσεις συμμετοχής έως 6.3.2024

 

  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα (σεμινάριο ΕΦΕΤ) απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης και των επιχειρήσεων τροφίμων, ανεξαρτήτως της παρεχόμενης σχέσης εργασίας εργοδότη-εργαζόμενου (μόνιμοι, συμβασιούχοι εποχικοί υπάλληλοι, κ.λ.π.) καθώς και τις ιθαγένειας που κατέχουν. Αφορά άτομα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 (ΦΕΚ Β’ 1616), οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους (σεμινάριο ΕΦΕΤ), που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση και σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 της Ε.Ε.

  • Προδιαγραφές του προγράμματος

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού της χώρας αναλαμβάνει την οργάνωση και την πραγματοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης (σεμινάριο ΕΦΕΤ), με παρακολούθηση εξ αποστάσεως (e-learning), που εξασφαλίζουν την επιτυχία στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ για την λήψη του πιστοποιητικού.

Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης έχει διάρκεια 10 ωρών και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

  • Με την εγγραφή δίνεται βεβαίωση εγγραφής.
  • Μετά το πέρας του προγράμματος κατάρτισης εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.
  •        Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε προγραμματισμένες από τον ΕΦΕΤεξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.
  • ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες.

Πληροφορίες 2461027001 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι