kozan.gr: “Σφυροκόπημα” της Κοινότητας Ακρινής στην πρώην Δημοτική Αρχή Λ. Μαλούτα για την υπόσχεσή της ότι μέχρι τέλος του 2023 θα προχωρούσε στη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής, όμως τελικά δεν το έκανε – Μικροεντάσεις κι αντιπαραθέσεις – Τι δικαιολογία επικαλέστηκε ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης (Bίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2024
20:47

“Σφυροκόπημα” της Κοινότητας Ακρινής στην πρώην Δημοτική Αρχή Λ. Μαλούτα για την υπόσχεσή της ότι μέχρι τέλος του 2023 θα προχωρούσε στη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής όμως τελικά δεν το έκανε. Οι μικροεντάσεις κι αντιπαραθέσεις που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Τι δικαιολογία επικαλέστηκε ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης.

Η τοποθέτηση του Προέδρου της Κοινότητας Ακρινής Γ. Αντωνιάδη

 

Οι αντιπαραθέσεις και το βασικό κομμάτι της συζήτησης

Όπως έγινε γνωστό  από τον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα η μελέτη για τη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής ανατέθηκε σε μελετητή ωστόσο υπήρχαν κάποιοι προβληματισμοί που είχε συζητήσει ο ίδιος με τον μελετητή με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το θέμα. Ακούστε ποιοι ήταν οι λόγοι

3 σχόλια

  • Το σφυροκόπημα δε καταλάβαμε ακριβώς… Όπως δεν καταλάβαμε τι θέλει ακριβώς η Ακρινή. Στο 2ο βίντεο κατά σειρά ο πρόεδρος ενώ έχει ψηφίσει υπέρ της μετεγκατάστασης, είναι και υπέρ της πρότασης Παπαθανάση. Εδώ είπε πως αν υπάρξει θετική απόφαση του ΣΤΕ θα πάνε ξανά με τη μετεγκατάσταση. Το ακούσατε ή όχι; Μίλησε και ο Δήμαρχος τον οποίο ακούσαμε πως ήταν υπέρ της μετεγκατάστασης μέχρι τον Μάρτιο, με γενικολογίες ως συνήθως . Καιρός να πάρει θέση για όλα τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής και να αφήσει τις πολιτικές λοβιτούρες! Σαφέστατα και δε θα προχωρούσε ένα σχέδιο από τον οποιοδήποτε, εφόσον δε γνωρίζει η ίδια η κοινότητα τι θέλει, καθώς δεν έχει αποφασίσει ούτε ποιος θα είναι ο ωφελούμενος της ενεργειακής κοινότητας. Δυστυχώς, το θέμα ανακινήθηκε για άλλους λόγους και όχι για να δοθεί λύση. Οι νυν αρμόδιοι, πιάστηκαν εκ νέου απροετοίμαστοι και άνευ σαφούς προτάσεως . Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι Δημοτική αρχή!!! Εδώ πάει ο τίτλος… Δεν έχουν καταλάβει ακόμα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι