Το spot για την φετινή παράσταση «Περπιρόπουλος, ο Μέγας!», που έρχεται την περίοδο της Αποκριάς στην Κοζάνη, από το ΟνειρόDrama, σε κείμενο του Μιχάλη Πιτένη

27 Φεβρουαρίου 2024
07:48
Κανένα σχόλιο

Ποιος είναι ο Περπιρόπουλος, ο Μέγας που φέρνει αυτή την Αποκριά στην Κοζάνη το ΟνειρόDrama; Μην ψάχνετε άδικα να τον βρείτε σε κάποια απ’ τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας, δίπλα ή κοντά σε άλλους Μεγάλους. Η ιστορία δεν έχει ασχοληθεί ακόμα μαζί του, αν ασχοληθεί ποτέ, καθώς μπορεί να είναι «Μεγάλος» κι αυτός, ωστόσο είναι ένας από τους καθημερινούς μας ήρωες, ένας από εκείνους που μας ταλαιπωρεί και τον ταλαιπωρούμε συνέχεια με λόγο αλλά και με αιτία. Είναι ο δικός μας «Περπιρόπουλος, ο Μέγας!», η πρόταση που φέρνει στη φετινή Κοζανίτικη αποκριά το Ονειρόδραμα, με την υπόσχεση πως θα σας χαρίσει πολύ γέλιο με ό,τι πιο επίκαιρο σε σάτιρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.