Kozan.gr: Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ η Πίστη Κρυσταλλίδου από την Πτολεμαΐδα ;;;

27 Φεβρουαρίου 2024
09:14

Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ η Πίστη Κρυσταλλίδου από την Πτολεμαΐδα;; Τι αναφέρει δημοσίευμα της Απογευματινής

8 σχόλια

  • Θα δώσει μάχη στην Ευρώπη για τη δίκαιη μετάβαση της περιοχής μας μετά από τη βίαιη απολιγνιτοποίηση που έκανε ο Μητσοτάκης;;;;;; χαχαχα χαχαχα αλλά είπαμε δεν φταίει μόνο ο εκάστοτε υποψήφιος…φταίει και ο ψηφοφόρος!!!!!

  • Έπειτα από την υποτιθέμενη ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ που όπως αντιλαμβάνεστε δεν έγινε τίποτα για την περιοχή ( και δεν θα γίνει κάτι ). Οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας επιβάλλεται να ψηφίσουν σωστά για να δείξουν ότι τους νοιάζει έστω και τώρα αυτή η περιοχή αν όχι τότε δεν μας φταίει κάνεις ( θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας “ End of the place “).

  • Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος.

  • Ένας λόγος και πολύ σημαντικός να μην ψηφίσουμε Ν.Δ.
    Ελεος, εκεί στην πτολεμαϊδα ακόμη δεν βάλατε μυαλό?
    Τόση ζημιά έκανε σε τοπικό Βουλευτή, τώρα τι θέλει?
    Κουμπάρα Σαμαρα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.