Οι Psychophono επιστρέφουν στην Κοζάνη το Σάββατο 2 Μαρτίου

27 Φεβρουαρίου 2024
10:57
Κανένα σχόλιο
Μετά από την περσινή μαγική βραδιά που είχαμε βιώσει οι Psychophono με τον Emiliano Moras στα decks επιστρέφουν στο The Barley Pub το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:00 για μια ακόμα ψυχεδελική εμπειρία υπό τον ζεστό ήχο των βινυλίων τους…
Ανανεωμένοι και γεμάτοι από σπάνιες κυκλοφορίες από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Capo Verde έρχονται να μας ταξιδέψουν από τα Afro Cumbia της Λατινικής Αμερικής στις πολυρυθμίες της Αφρικής και από εκεί στην Μεσόγειο και τα βάθη της Ασίας…
Για όσους δεν ξέρουν τους Psychophono πρόκειται για μια ομάδα Ιταλών dj και selectors από το Μιλάνο οι οποίοι είναι μανιώδεις συλλέκτες βινυλίων με μουσικές από όλο τον κόσμο, από τα early 50s μέχρι και τα late 80s. Έχουν συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ του εξωτερικού και έχουν επισκεφθεί πολλές χώρες όπως Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία, Σλοβενία, Πορτογαλία και Ιαπωνία, ενώ κάθε βδομάδα έχουν την εκπομπή τους στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Raheem στο Μιλάνο!
Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.