kozan.gr: Παράπονα από τον Γ. Σβώλη για την απόφαση του Δήμου Κοζάνης και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γ. Ιωαννίδη να δοθούν περισσότερα χρήματα σε 4 φανούς σε σχέση με τους υπολοίπους- Ζητά να διορθωθεί η απόφαση και να μην υπάρξει αδικία (Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2024
11:32

Όπως έγινε γνωστό,  στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, 2.500 ευρώ θα λάβουν 11 φανοί και 2.900 άλλοι 4 φανοί, με το σκεπτικό, ότι οι 4 αυτοί φανοί, δέχονται περισσότερο κόσμο, επιχείρημα όμως με το οποίο δε συμφωνούν οι υπόλοιποι φανοί καθώς δεν θα είχαν αντίρρηση αν αυτό ήταν μόνο σε είδος (π.χ. για κιχιά & κρασί) όπως συνέβαινε, τώρα όμως που η διαφορά είναι σε χρήματα, εκφράζουν τις ενστάσεις τους κάνοντας λόγο για διακρίσεις από πλευράς Δήμου Κοζάνης. Ο Γ. Σβώλης μιλώντας, το πρωί της Τρίτης 27/2, ως ένας άνθρωπος με εμπλοκή στο δρώμενο της Αποκριάς όλα τα προηγούμενα χρόνια, εκφράζει κι αυτός το παράπονό του ζητώντας να διορθωθεί αυτή η άδικη, κατά τη γνώμη του, απόφαση.

 

10 σχόλια

  • Μας έχουν κουράσει πλέον οι φανοί.ολα γίνονται για να καλό περνάν οι αμακατσιδες στους κοζανιτικους μαχαλάδες.δεν φτάνει που είναι κουτρα μαλώνουν και ποιος πήρε τα πιο πολλά.Οταν οικογένειες πεινάν άλλοι ονειρεύονται κιχια και κρασί. Ντροπή.βαλτε από την τσέπη σας και γλεντιστε όσο θέλετε.

  • Γιατί; Κάνει καμιά έξτρα δράση ο φανός σας εκτός από την παρέλαση και θέλετε παραπάνω λεφτά;
    Τι μικροπολιτική παλιακή είναι αυτή; Οι περισσότεροι σύλλογοι δεν κάνουν τίποτα εκτός από την παρέλαση και εχουν το θράσος να ζητούν κι άλλα λεφτά.

    • Καλημέρα. Χωρίς καμία έκπληξη διαβάζω τα δημοσιεύματα περί άνοιξης κατανομής χρηματοδότησης. Από το Δήμο Κοζάνης. Τα μικροσυφέροντα ενίοτε κάνουν κουμάντο όχι πάντα.

  • Οχι σε χρηματοδοτηση των φανων.Ο Δημος δεν εχει λεφτοδεντρο.Δικα μας ειναι τα χρηματα.Αν θελουν οι φανοι να διασκεδασουν,ας βαλουν τα χρηματα οι ιδιοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.