Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Τραγωδία Τεμπών, ένας χρόνος μετά

27 Φεβρουαρίου 2024
11:56

 

Έναν χρόνο τώρα, η τραγωδία των Τεμπών στοιχειώνει τις καρδιές και τις συνειδήσεις μας.

Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν απαντήσεις.

Μαζί τους και όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου για 57 ανθρώπους -ως επί το πλείστον νέα παιδιά- το νήμα της ζωής κόπηκε, όταν το επιβατικό τρένο, στο οποίο επέβαιναν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με μια εμπορική αμαξοστοιχία.

Το ΕΚΝΚ στέκεται με ειλικρινή συμπάθεια και θλίψη κοντά στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζοντας, για μία ακόμα φορά, τα συλλυπητήριά του.

Το ΕΚΝΚ προσδοκά την δικαίωση μέσα από το φως που αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση η μεγαλύτερη δικαστική έρευνα στην χώρα, παίρνοντας το δρόμο για το ακροατήριο.

 

 

 

                                                      Γραφείο Τύπου

 

Ένα σχόλιο

  • Μετρό 7 δεξιούς σκληρούς. Οι οποίοι είναι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του αρμόδιου υφυπουργού Μ. Παπαδόπουλου το οποίο όλοι θυμόμαστε το πως προσπάθησε να μας πείσει ότι στη Λάρισα υπήρχε τηλεδιοίκηση και όταν βρήκε σκούρα, το ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ στον κομματικό συνδικαλιστή.
    Ντροπή και μόνο για όλους. Προσβολή στους νεκρούς η κινητοποίηση των συγκεκριμένων χωρίς να καταγγέλλουν Καραμανλή και Παπαδόπουλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.