Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Μακεδονίας από αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

27 Φεβρουαρίου 2024
15:03
Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου συναντήθηκε για να γνωρίσει και να καλωσορίσει από κοντά τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντής Δ. Μακεδονίας, τον Ταξίαρχο κ. Σπανούδη Κωνσταντίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ένεκα και της γρεβενιώτικης καταγωγής εκατέρωθεν. Τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν τις δράσεις του Συλλόγου και τόνισαν τους  στενούς δεσμούς που υπάρχουν με την ιδιαίτερη πατρίδα τα Γρεβενά. Ο κύριος Κ. Σπανούδης υποδέχτηκε εγκάρδια τους γρεβενιώτες και θεώρησε τιμή του την επίσκεψη αυτή.

  Ο κ. Σπανούδης Κωνσταντίνος με ένα αξιόλογο βιογραφικό και καταγωγή από χωριό Ποντινή Γρεβενών, υπηρετούσε στην Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ανέλαβε και εκτελεί τα καθήκοντά του από τις 20/1/2024 μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» ευχήθηκε στον νέο διοικητή καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των νέων του καθηκόντων.

     Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

 Λότσιος Αθανάσιος              Ντάγκας Νικόλαος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.