kozan.gr: Σηκώθηκαν και τήρησαν ενός λεπτού σιγή, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών (Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2024
16:59

 

Σηκώθηκαν και τήρησαν ενός λεπτού σιγή, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

 

 

5 σχόλια

  • Το θέμα είναι ότι, όλοι οι υπεύθυνοι και δεν εννοώ τους κυβερνώντες αλλά και όλους πριν από αυτούς είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη, και ότι άλλο κακό θα μας βρει στο μέλλον και αυτοί που τους καλύπτουν, “κρατούν” επίσης σιγή.
    Όλοι τους ανεύθυνοι που παίζουν τέλεια το ρόλο της στρουθοκαμηλου.
    Στήνουν εν γνώσει τους πολέμους στο βωμό του χρήματος και τα θύματα είναι ο απλός λαός.

  • Σοβαρά μιλάτε τώρα;
    “Έλυσαν” το θέμα των ομοφυλοφιλων, που τους έκαιγε τα τελευταία χρόνια, οπότε είχαν πιο “σοβαρά” θέματα να ασχοληθούν.
    Μάλιστα είναι από τα πολύ λίγα θέματα, που συμφώνησαν οι περισσότεροι από όλα τα κόμματα και το ψήφισαν.
    Μακάρι να συμφωνούσαν μεταξύ τους και να έλυναν ουσιαστικά και όχι με τσαπατσοδουλειες και όλα τα ΣΟΒΑΡΆ θέματα που αφορούν αυτό το κράτος, ΤΌΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ και όχι να καταλήγουν “παραμύθια”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι