kozan.gr: Ώρα 10:00 π.μ.: Πένθιμα χτύπησε, για περίπου 5 λεπτά, η καμπάνα του Αγ. Νικολάου Κοζάνης με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους από την τραγωδία των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας (Bίντεο)

28 Φεβρουαρίου 2024
10:10

Ώρα 10:00 π.μ.: Πένθιμα χτύπησε, για περίπου 5 λεπτά, η καμπάνα του Αγ. Νικολάου Κοζάνης με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους από την τραγωδία των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

2 σχόλια

  • Συμπολίτες-Συμπατριώτες-Συνάνθρωποί μου, επειδή ΔΕΝ πρέπει να ΜΕΤΡΑΝΕ πρώτα οι Συμβολικές πράξεις Έγνοιας-Αγάπης αλλά οι ΑΠΤΕΣ [που πιάνονται] που προσπαθούν τη ΛΥΣΗ:
    1. Σας παρακαλώ Προσέξτε στο Σύνδεσμό μου παρακάτω τα ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ [που σκέφτηκα προσωπικά] με τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΥΣΗ για ΟΛΑ τα Κακά που συμβαίνουν σε 1 Κράτος-Χώρα επειδή ΔΕΝ εφαρμόζονται τα ΒΑΣΙΚΑ [την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ από τους Διορισμούς της Κυβέρνησης!]…
    και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ στο αρχείο σας, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ, γράφοντας το Απλούστατο ΣΥΜΦΩΝΩ στο Σύνδεσμό μου… για να δούμε ΠΟΣΟΙ θέλουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
    https://www.facebook.com/SwfronisE/posts/pfbid033q23gH5D6ag2ggYj9egDrEeWhii4zZFc9BAcYjhdPsYBNnHiFiZiZ8QssPaPEqcul?__cft__%5B0%5D=AZU56fon7FyNltQuNs-ROGufUNCdmbwUCJPlZ5E7bQEsdL1leY6cLsZyMxjh6hCHN7RnCxVz3eqz77p9FMApb5HGO92Flnn0CY35nWAF77xxgLMdvWbyQGVRNljPIWTPFvU&__tn__=%2CO%2CP-R

    2. Eννοείται κάντε κ τη ΒΑΣΙΚΗ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ Πράξη να ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ [όπως έκανα κι εγώ]
    το ΨΗΦΙΣΜΑ για την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, που έφτιαξε η ΙΔΙΑ η ΜΑΝΑ 1 Αποθανούσας Κοπέλας, η Μαρία Καρυστιανού, 1 μήνα μετά το Εγκληματικό από το Κράτος μας Δυστύχημα… κι η οποία ΠΡΩΤ-ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ [Αυτή είναι η Σωστή Ελληνική λέξη] στο Διαδίκτυο κ στην Επιτροπή της ΒΟΥΛΗΣ για την ΕΡΕΥΝΑ του Δυστυχήματος!
    ΑΥΤΟ είναι που πρέπει να κάνει κι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, εκτός απ’το ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ Χτύπημα Πένθους των καμπανών, που δείχνει απλά την Συμπόνια!
    Για να δούμε, θα ΜΙΛΗΣΕΙ ο Αρχιεπίσκοπος…. κι ο Δικός μας Μητροπολίτης ΠΑΥΛΟΣ???
    https://www.change.org/…/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89…

    Σωφρόνης απ’την Κοζάνη, 40, ΑΛΗΘΙΝΑ Νοιαζόμενος Συνάνθρωπος… και ΟΧΙ Αδιάφορος-Άφωνος-Άπραγος Ατομιστής-Συμφεροντολόγος μες στην Κοινωνία, όπως δυστυχώς ΜΕΓΑΛΟ μέρος της.

  • Ξανά εδώ το ΨΗΦΙΣΜΑ για την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ… που πρέπει ΟΛΟΙ οι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ Άνθρωποι να ΣΥΝ-ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!
    Αλλιώς…. δεν είστε ΑΠΟΛΥΤΑ Δίκαιοι… αλλά όποτε σας Συμφέρει!
    https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?fbclid=IwAR32W5-cW_HSA1pXoMnSAjgukMfT5GzA1X-Nwursh5GM5aT-Slw4E1TDLwQ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.