kozan.gr: Διαμαρτύρονται οι έμποροι της Κοζάνης και ζητούν να μην εφαρμοστεί η απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Λ. Μαλούτα σε ό,τι αφορά το ωράριο για τι θέσεις φορτοεκφόρτωσης με την οποία ελαττώνονται, ακόμη περισσότερo, οι λιγοστές θέσεις στάθμευσης – Ζητούν να υπάρξει νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (Βίντεο)

28 Φεβρουαρίου 2024
12:45

Διαμαρτύρονται οι έμποροι της Κοζάνης και ζητούν να μην εφαρμοστεί η απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Λ. Μαλούτα σε ό,τι αφορά το ωράριο για τι θέσεις φορτοεκφόρτωσης με την οποία ελαττώνονται, ακόμη περισσότερo, οι λιγοστές θέσεις στάθμευσης. Ζητούν να υπάρξει νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Ποιος ο λογος υπαρξης του Εμπορικου οταν δεν κανει τιποτα, απλα να χαμε να λεμε. Η πολη δεν εχει εμπορικο ενδιαφερον, ειστε σε αλλη διασταση απο τον υπολοιπο κοσμο, δες σας λυπομαστε πλεον. Κατεβαστε τιμες να ερθει κοσμος!!!

  • Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα μία και καλή. Στο Κοζανιστάν δεν έχουμε καταλάβει ότι οι παρκίδες για τα ΑΜΕΑ είναι για τα ΑΜΕΑ και οι παρκίδες για την ΦΟΡΤΟΕΚΦΌΡΤΩΣΗ είναι για την ΦΟΡΤΟΕΚΦΌΡΤΩΣΗ. Δεν είναι για να παρκάρουν οι ΚΥΡΙΟΙ που επαναστατούν (με την σύνεση του Προέδρου) τα αυτοκινητάκια τους. ΤΕΛΟΣ η κοροϊδία ΚΥΡΙΟΙ. Επιτέλους πρέπει να σκεφτούμε όλους τους κλάδους που έχουν φορτηγά και να σκεφτούν οι ΚΥΡΙΟΙ ότι εργάζονται στις εταιρείες αυτές παιδιά που μοχθούν για ένα μεροκάματο. Για συλλογιστείτε ΚΥΡΙΟΙ να πρέπει να ξεφορτώσετε ένα βαρύ φορτίο και να πρέπει να κάνετε στάση εκατό μέτρα πιο κάτω. Εάν ο νέος Δήμαρχος άρει το μέτρο, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ελπίζω να αποδείξει ότι έχει έρθει για να σπάσει αυγουλάκια, διότι έχουμε κουραστεί πραγματικά από Δημάρχους με γραβατούλες και μαντηλάκια.

  • Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν θέσεις φορτοεκφόρτωσης από της 6:00 έως 21:00 το βράδυ για να εξυπηρετούν οι μεταφορικές και στάση λίγων λεπτών για πελάτες στα καταστήματα μας και οι έμποροι τής Κοζάνης δεν το θέλουν αυτό διότι θέλουν να είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα ολημερίς για νά μήν μπορεί να αφήσει ούτε για λίγο το αυτοκίνητο για να ψωνίσει από τα καταστήματα τούς εδώ υπάρχει παράνοια!!!!

  • Θα πρέπει να καταλάβουν καλά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ότι οι χώροι στάθμευσης για φορτωεκφορτωση εμπορευμάτων θα πρέπει να είναι και χωροταξικά και χρονολογικά οριοθετημενοι και η δημοτική αστυνομία να κάνει σωστά το έργο της! Γιατί εδώ και καιρό παρατηρείται έντονα ένα μεγάλο μπάχαλο με φορτωεκφορτωση σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο ακόμα και σε κεντρικό σημείο με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να δημιουργείται θέμα καλής συγκοινωνίας οχημάτων και ασφαλούς διέλευσης πεζών!!!! Κι επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με τα μηχανάκια των delivery γιατι ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας τους που να σέβεται κ.ο.κ. σε πλατείες και πεζοδρόμια!!!!! Δήμαρχε σπάσε αυγά γιατι θα έχεις πρόβλημα στις επόμενες εκλογές!!!!

  • Δηλαδή ο Σβωλης κι ο Δραγατσικας είναι στα μαγαζιά απ’ τις 6 το πρωί και περιμένουν να ξεφορτώσουν οι μεταφορικές τα εμπορεύματα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.