Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις: “Kακώς εμπιστευθήκαμε τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη”

28 Φεβρουαρίου 2024
15:26
“Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον, είναι να τον εμπιστευθείτε” Έρνεστ Χέμινγουεϊ, με αφορμή την κατανομή της επιχορήγησης εν όψει της Αποκριάς.
Σε συνέχεια της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εξειδίκευση πίστωσης σε συλλόγους – φανούς εν όψει της προετοιμασίας τους για την Αποκριά, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος, ως εκτός ημερησίας διάταξης, στην Δημοτική Επιτροπή το πρωί της Δευτέρας 26/2/24 σε επανειλημμένες ερωτήσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη για το εάν έχουν ενημερωθεί και είναι σύμφωνοι οι φανοί – σύλλογοι για την κατανομή των ποσών επιχορήγησης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ενώπιον όλων των μελών της Δημοτικής Επιτροπής ότι οι φανοί-σύλλογοι είναι ενήμεροι και σύμφωνοι με τα ποσά και τον τρόπο κατανομής.
Λόγω του ότι το θεμα συζητήθηκε ως κατεπείγον και για να διευκολυνθεί η διαδικασία προετοιμασίας για την Αποκριά υπερψηφίσαμε την συγκεκριμένη εισήγηση με την επιφύλαξη πάντα της ύπαρξης σύμφωνης γνώμης.
Εκ τω πράγματων αποδείχθηκε ότι κακώς εμπιστευθήκαμε τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη αφού δυστυχώς δεν σεβάστηκε την θέση του αλλά και εμάς και με την ενέργειά του να κατανείμει άνισα την επιχορήγηση δημιούργησε εκ του μη όντος προβλήματα μεταξύ των φανών και δυναμίτισε το απαραίτητο κλίμα συναίνεσης στη λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Σηκωθείτε και φύγετε όλοι δεν χρειαζεσθε
    Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε ακόμη και αυτα τα λίγα χρήματα,μπορεί να φαντασθεί κανείς πως θα αντιμετωπισθούν από όλους σας τα τεράστια προβλήματα της πολης

  • Έχετε κάνει τόσα χρόνια αντιπολίτευση με το γάντι στο Μαλούτα και μιλάτε έτσι σκληρά σε πρώην μέλος σας και μάλιστα πρώην αντιδήμαρχό σας; Δεν σας τιμά

    • Ποια αντιπολίτευση με το γάντι ρε φιλε, πάνω στην αντιπολίτευση του Κουζιάκη βασίστηκε η φθορά του Μαλουτα και βγήκατε εσείς. Και καλά του κάνει του Γιαννάκη, έτσι πρέπει. Τι πρέπει δηλαδή? να τον έχει στα όπα όπα? Έτσι και χειρότερα, αν είναι ψεύτης να φανεί.

  • Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια εκεί στην Κίνηση. Προσέχετε το γιατί ο επικεφαλής σας , ο κύριος τα κάνω όλα και γνωρίζω τα πάντα , σας βάζει σε μπελάδες.

    • Όπα ρε μεγάλε σε φοβήθηκαμε εμείς στην Κίνηση. Είμαστε περήφανοι που έχουμε επικεφαλής κάποιον που ξέρει τα ζητήματα και όχι όλους τους άσχετους που έχετε εσείς.

  • Ναι στα φωτοβολταΐκά.
    Γιατι , αραγε, αλλαξε γνωμη ο αντιδημαρχος κ ψηφισε θετικά.
    Θα μας δωσει τεκμηριωμενες εξηγησεις?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι