Μήνυμα Στάθη Κωνσταντινίδη για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

28 Φεβρουαρίου 2024
16:32

 

«Η Ελλάδα πενθεί τη μνήμη των 57 αθώων θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, πέρυσι τέτοια ημέρα.

Μοιραζόμαστε την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων.

Είναι ευθύνη μας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πράξουμε καθετί δυνατό για να μη ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα».

27 σχόλια

  • Αν μοιραζόσασταν την οδύνη των οικογενειών,
    Δε θα χειροκροτουσατε και οι 158 τον καραμανλη
    μετά την ομιλία του στη Βουλή!
    Δεν είναι θύματα ,είναι ανθρωποκτονίες

  • Αν πραγματικά, κι όχι προσχηματικά, αισθάνεσαι ευθύνη, έχεις στοιχειώδη υποχρέωση να ψηφίσεις την άρση ασυλίας κάθε εμπλεκόμενου πολιτικού. Δεν ήταν δυστύχημα: μαζική δολοφονία ήταν.

  • Έχετε πλειοψηφία και δε
    θα βγάλετε πόρισμα κατά του καραμανλή.
    Ουαί υμιν Φαρισαίοι,φυλάξτε τον Καραμανλή,
    κι αφήστε τους γονείς να κλάψουν τα παιδιά τους!
    Φυλάξτε τον Καραμανλή,φυλάξτε την υποκρισία σας!
    Σήμερα κλαίνε οι νεκροί!
    Φυλάξτε τον Καραμανλή, Φυλάξτε τις ενοχές του

  • Τι κάθεται και λέει?? ¨Εχει συναίσθηση ότι είναι συνυπεύθυνος? Που ήταν και που είναι βουλευτής?? Θα μας τρελάνουν εντελώς… Ντροπή.

  • Έχουνε γραφεί και ειπωθεί πολλά για το δυστύχημα στα Τέμπη. Δεν αξίζει να σταθούμε σε αυτά, γιατί οτιδήποτε προέρχεται από τα χείλη των υπεύθυνων της κατάπτωσης της χώρας, δεν έχει καμία απολύτως αξία. Θα κάνουμε όμως μια απαραίτητη σύγκριση για να καταδείξουμε ότι ουδόλως τους ενδιαφέρει ο ανθρώπινος πόνος και ότι πίσω ακόμη και από τις πιο τραγικές περιστάσεις, μετράνε και ζυγίζουν ψηφαλάκια, ποσοστά και έδρες. Θα θυμάστε ότι με το φονικό σεισμό στην Τουρκία, τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης βομβάρδιζαν το λαό με εικόνες Ελλήνων διασωστών πάνω από τα ερείπια, θέλοντας με αυτόν τον έμμεσο τρόπο να στήσουν τα θεμέλια μιας νέας εποχής στην «ελληνοτουρκική φιλία», εκμεταλλευόμενοι μια συγκυρία για την οποία πράγματι δεν είχαν καμία ευθύνη, δηλαδή το φονικό σεισμό. Λίγες ημέρες μετά, νεαρά ελληνόπουλα χάνουν τη ζωή τους σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα και ως δια μαγείας ούτε η πολιτική προστασία, ούτε τα διασωστικά συνεργεία, ούτε οι εθελοντές βρέθηκαν ενώπιον μιας τηλεοπτικής κάμερας για να εξιστορήσουν τις καταστάσεις που βίωσαν. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα διέγειρε το συναίσθημα, θα άμβλυνε τον πόνο των τηλεθεατών που μοιραία ταυτίστηκαν με την τύχη αυτών των παιδιών και ως εκ τούτου θα ζημιωνόταν πολλαπλά η ήδη αμαυρωμένη εικόνα της κυβέρνησης.

  • Δεν ηταν δυστυχημα ,ήταν 57 εγκληματα.
    Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν η κακιά η χ-ώρα!
    Πάμε κι οπου βγει!
    Όταν φτάσεις, πάρε με τηλεφωνο!
    Την επόμενη του εγκλήματος ο μητσοτακης,
    θα εγκαινίαζε σταθμό τηλεδιοίκησης στη θεσνίκη!
    Ένα άδειο κτήριο με έναν πίνακα χωρίς λαμπάκια!
    Ντρέπεται η ντροπή;

  • Πραγματικά θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση κε Κωνσταντινίδη που στέλνετε και Δελτία Τύπου στα τοπικά sites. Ευθύνεται η παράταξη σας για τις 57 χαμένες ψυχές Ναι ή Οχι; Και μιλάω για παράταξη και δεν μιλ’αω για πρόσωπα γιατί μια ομάδα είστε. Ολοι μαζι κερδίζετε και ολοι μαζί χάνετε. Το ότι προστατεύετε τον τότε Υπουργό Υποδομών σας καθιστά ηθικούς συνεργούς στο διαπραχθέν έγκλημα; Θα ήθελα ειλικρινά να ξέρω πως το αντιλαμβάνεστε το όλο θέμα και για αυτό περιμένω μια ειλικρινή απάντησή σας.

  • Καθόλου ντροπη και ατελείωτη υποκρισία. Με έναν από τους υπεύθυνους έβγαζε αγκαζέ φωτογραφίες τόσες μέρες ο κύριος αυτός και τολμαει να μοιράζει και δελτίο τύπου. 57 ζωές χάθηκαν.

  • Έχουν ορθώσει τείχος προστασίας για αυτούς που διαβεβαίωναν ότι όλα λειτουργούν σωστά στον σιδηρόδρομο, οι επιδοτήσεις για την ασφάλεια, απο την ΕΕ δινόταν αφειδώς, προσλήψεις 211,κατοπιν ενεργειών του, μετακινήσεις ροτσφετολιγικες

  • Μη μιλας αλλο ατσαλακωτε των σελφι και των ταξιδιων
    ντραπηκε και η ντροπη μαζι σας , δεξιουληδες της καταστροφης που εχετε και το θρασσος φαρισαιοι να παριστανετε και τους λυπημενους . Γεμισατε την Ελλαδα με φερετρα.

  • Σας περιμένουμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου αλλά ξέρω ότι μπορεί και να μην ‘ρθείτε γιατί προτιμάτε τις παρελάσεις των ΛΟΑΤΚΙ+…

    Σύντομα θα εξαϋλωθείτε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ !!!(ΣΩΣΤΑ γραμμένο)

    Αντί να ψαχνετε λαγουμι να κρυφτητε να μην σας βλεπει ο ηλιος.εσείς μιλάτε κιόλας!
    Υπηρετειτε την τσεπη σας και οχι τον λαο.Οτι σας λένε.ΑΒΟΥΛΟΙ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,μην χάσετε την καρέκλα .Ναι στον αρχηγό.ΔΕΝ εχετε απ’αυτα που λέει ο λαος.Αλλα ξερω ,τώρα κοκκινησατε και οι 300. Τι καθομαι και σου λέω?Μηπως θα γινει και κατι?Θα ντραπηρε καμία φορα?Δεν τρεφω αυταπατες! Δυστυχώς “κύριοι” ΒΟΛΕΥΤΕΣ η μόνη ΝΤΡΟΠΗ που σας ππεριβάλλει ειναι αυτη των συγγενικών προσωπων σας .Ποσο σας λυπαμαι και τους 300……

  • Ο Καραμανλής διοριζε τους διοικητές
    του ΟΣΕ,ΕΡΓΟΣΕ και αυτοί διόριζαν
    ψηφοφόρους του καραμανλη από τις σερρες!
    Υποκριτές,θανατοφέροντες.
    Άρση της βουλευτικής ασυλίας του φυσικού
    αυτουργου των εγκκλματων ,ΧΘΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ,

  • Αρνητικά σχόλια και οργή παντού , σε κάθε ΜΜΕ ……. υπήρχε μια ευκαιρία στους συμπολίτες και κατ επέκταση στον ελληνικό λαό πέρα από την ηθική συμπαράσταση στου συγγενείς να δείξει αυτή την οργή στο πολιτικό τσίρκο…….. τελικά το έδειξε και το έπραξε στην πρώτη ευκαιρία 41%….
    Οι ψυχές αυτών των ανθρώπων …..οι συγγενείς αυτών απαιτούν δικαίωση….
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Αν ένοιωθες “καθαρός” και ήθελες να μοιραστείς την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων όπως διαλαλείς εχθές θα παραβρισκόσουν στο χώρο που μπάζωσε η παράταξή σου ή θα συμμετείχες “μπροστάρης” στην χθεσινή συγκέντρωση στην πόλη σου ……..
    η Υποκρισία στο μεγαλείο της!!!!!!!!!

  • 500.000 χρειάζονται στο σύνταγμα και όλα τελειώνουν, ακούς Κούλη και Κωνσταντινίδη και Καραμανλή?

    αφού περάσουν μια βόλτα και απο την Ιερά Σύνοδο και ξυρίσουν μερικούς παπάδες.

    ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.