kozan.gr: Κοζάνη: Πολύς κόσμος στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη με θέμα «10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

29 Φεβρουαρίου 2024
19:56
Κανένα σχόλιο

Η Key Books σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο η «Στοά του βιβλίου»  διοργάνωσαν, το απόγευμα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου στο café-bar Μπλέ Ελάφι, ομιλία με τον Στέφανο Ξενάκη με θέμα «10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι γνωστός συγγραφέας και μάλιστα το πρώτο του βιβλίο “Το Δώρο” έχει γίνει best seller, ενώ και στο Instagram είναι πολύ δημοφιλής αφού πολλές απόψεις του αναπαράγονται πολύ.

Ο Στέφανος Ξενάκης γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου. Κατάγεται από τη Χίο, όμως ζει στην Αθήνα. Έχει δύο κόρες την 11χρονη Αύρα και την 13χρονη Αίνεια. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Πάθος του είναι η αυτοβελτίωση και η προσωπική εξέλιξη.

Στέφανος Ξενάκης: Σπουδές

Ο Στέφανος Ξενάκης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School.

ko

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.