kozan.gr: Έτοιμο, μέσα στις επόμενες μέρες, το σημείο, στο κέντρο της Κοζάνης, όπου θα παρέχονται πρώτες βοήθειες σε κάποιο έκτακτο περιστατικό – Τι αποκαλύπτει στο kozan.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2024
13:46

Έτοιμο, μέσα στις επόμενες μέρες, το σημείο, στο κέντρο της Κοζάνης, όπου θα παρέχονται πρώτες βοήθειες σε κάποιο έκτακτο περιστατικό.  Τι αποκαλύπτει στο kozan.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου.

6 σχόλια

  • Το είπαν, το υλοποιούν. Δήμαρχε κάνε τα αυτονόητα. Όπως τα είχες υποσχεθεί. Ο κόσμος αυτά θέλει. Όχι τις πράσινες και τις πορτοκάλι πόλεις. Το απλό, αυτό που χρειάζεται άμεσα ο πολίτης. Τα συγχαρητήρια και στον αντιδήμαρχο που προωθεί αυτά τα θέματα.

  • Προχωρήστε από την αρχή με έργα. Μικρά αλλά έργα για τους πολίτες. Εσείς τουλάχιστον ασχοληθείτε. Όχι σαν τους άλλους. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο πρώτιστα αλλά και στον αντιδήμαρχο. Συνεχίστε.

  • K.Παπαποστολου,επειδη βλεπω πως απο την πρωτη μερα της αναληψης του Δημου Κοζανης ειστε κοντα στα μικρα,αλλα και μεγαλα προβληματα των δημοτων,λυστε επιτελους και το θεμα της συνδεσης της συνοικιας των Πλατανιων με την πολη ,ανοιγοντας το δρομο απο τον ΟΣΕ.Δωστε εντολη στο δ/τη της δ.αστυνομιας να μην κλειδωνει την πορτα.Υπαρχει αραγε αποφαση Δημ. Συμβουλιου που να λεει ποτε ανοιγει και ποτε κλεινει η πορτα στο δρομο του ΟΣΕ, η καποιος κανει του κεφαλιου του χωρις να γνωριζει το Δημ.Συμβουλιο και ο Δημαρχος;Αν ανοιξει ο δρομος απο το ΟΣΕ αυτοματα μειωνεται η κινηση στη Γκερτσου και στην Ιωνιας,που συνηθως η ουρα φτανει μεχρι το γηπεδο του Κροκου.Δεν το βλεπετε αυτο;Καλα οι προηγουμενοι δεν το ξερανε και δεν το ελυναν,γιαυτο ο λαος τους καταψηφισε,εσεις ομως το γνωριζετε. ΛΥΣΤΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, οχι στις επομενες εκλογες.

    • Αγαπητέ πολίτη,

      Διαπιστώνω ότι σε τακτική γράφεις το σχόλιο σου για το συγκεκριμένο θέμα.
      Είναι δικαιολογημένες οι προτάσεις σου.

      Η εντύπωση που έχω είναι ότι επι θητεία Ιωαννιδή και με βάση την τότε συμφωνία του Δήμου Κοζάνης και της Εργοσε για 99 χρόνια δεν προβλέπεται να κατασκευαστεί κάθετος δρόμος στην περιοχή του ΟΣΕ.

      Δυστυχώς ο τότε Δήμαρχος έδωσε βαρύτητα στην ανάπλαση της περιοχής του ΟΣΕ και νεο έργο που θα γίνει με τη μέθοδο cut tunnel. Και τα 2 εργα αυτά είναι σημαντικά αν ολοκληρωθούν όμως δεν λύνουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι το κυκλοφοριακό στην οδο Γκέρτσου.

      • Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Σημασια εχει να μην κλειδωνει ο αγνωστος Χ την πορτα στον ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ και οχι να γινει νεος καθετος.Δρομος υπαρχει,αλλα καθε Σαββατο απογευμα ο αγνωστος Χ τον κλειδωνει.Με ποιου εντολη γινεται αυτο;Περιμενουμε απαντηση,αν γνωριζεις το θεμα,γιατι οι προηγουμενοι ελεγαν πως δεν το γνωριζουν καν,ενω ενας αντιδημαρχος ειναι καθε Σαββατο στη λαικη,αλλα σγρον αγοραζαν εκτος δημου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι