M. Παπαδόπουλος, στο kozan.gr για την Ακρινή, μετά τη σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάση: “Επικαιροποιούνται οι ημερομηνίες και θα τρέξουν όλα τα διαδικαστικά για την εφαρμογή του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό στην Ακρινή. Δεν έχουμε περιθώριο να καθυστερήσουμε άλλο” (Bίντεο)

1 Μαρτίου 2024
18:14

“Επικαιροποιούνται οι ημερομηνίες και θα τρέξουν όλα τα διαδικαστικά για την εφαρμογή του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό στην Ακρινή. Δεν έχουμε περιθώριο να καθυστερήσουμε άλλο”. Αυτό ανέφερε στο kozan.gr, ο βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος, ακριβώς μετά τη σημερινή (1/3/2024) σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάση.

12 σχόλια

  • Πουτογλιδη Μπάμπη είσουν πολύ μπροστά από κάποιους που μας έλεγαν ότι θα είναι κάθετη με το εναλλακτικό σχέδιο φούσκες είναι εσύ Μπάμπη είπες την αλήθεια τώρα τί θα γίνει πιο δικαιούται μοιρασιά μόνο οκ κάτοικοι όι και αυτοί που είναι εκτός Ελλάδος θα έχει σόου

  • Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι τελευταία με ευθύνη των κατοίκων της. Όταν εκλέγονται βουλευτές άνθρωποι που δεν έχουν φτιάξει ούτε κοτέτσι και ο κόσμος χειροκροτεί τότε ετοιμάστε βαλίτσες.

  • MHN ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

    Η ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ.

    ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.

    ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

    ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΝΟΜΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙΚ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

    ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΨΕΜΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

    ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ.
    ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ!

    • ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
      Μα πόσο Σανό έχει δεν τελειώνει;;;

  • Ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις
    Ότι βάζεις στο πιάτο σου έρχεται στο κουτάλι σου.
    Και οι τέσσερις βουλευτες της ΝΔ ψήφισαν κατά της μετεγκαταστασης της Ακρινης και όχι μόνο, ωστόσο επανεκλεγησαν…..
    Αφού υπερψηφιστηκαν ,θα πράξουν αναλόγως……
    Περαστικά μας!!!

  • και οι κρίνοντες κρίνονται
    θα δούμε όλους αυτούς πού εκλέχθηκαν τα αποτελέσματα τους όχι στην 5ετία αλλά στην μέση της θητείας.
    αυτή την στιγμή έργα άλλων υλοποιούν.

  • Μπάμπη σταμάτα να αυτοπροβαλλεσαι, το καταλάβαμε. Το θέμα είναι ότι τώρα που ήρθε ξανά το θέμα στο προσκήνιο βγαίνεις και μιλάς ενώ όσο ήσουν εκλεγμένος το μόνο που κατάφερες ήταν το απόλυτο τίποτα και να βγαίνεις φωτογραφίες. Βάλατε δημοψήφισμα που μας έλεγε να ψηφίσουμε είτε εναλλακτικό σχέδιο είτε μετεγκατασταση, ποιος θα επέλεγε το πρώτο σε ένα τέτοιο δίλημμα; Για αυτό σταμάτα τους εγωισμούς, η θητεία σου τελείωσε και αποδειχτηκες ανίκανος να καταφέρεις κάτι, νομίζω το κατάλαβες με τους ψήφους που πήρες. Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους θα δούμε έργα!

  • Ο Παπαδοπουλος έπρεπε να ντρέπεται και να κρυβεται μαζί με τον Καραμανλή για την ευθύνη τους για την ιστορικη τραγωδία των Τεμπων .!
    Μόνο καταστροφή μπορούν να προκαλέσουν όπου πατά το ποδάρι τους.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.