Μην προσπαθήσεις να το πεις… Έλα να το ζήσεις! Το σποτάκι για το KarVonval στην Πτολεμαίδα (Bίντεο)

1 Μαρτίου 2024
21:42

 

Μην προσπαθήσεις να το πεις… Έλα να το ζήσεις! Το σποτάκι για το KarVonval στην Πτολεμαίδα.

23 σχόλια

  • Εξαιρετικό. Φέτος φεύγουμε από την Κοζάνη και πάμε Πτολεμαιδα γιατί με τον Γιάννη αμφιβάλλουμε και άμα γίνουν αποκρες!!!!

  • Ωραιο σποτακι ρε παιδια αλλα δεν… ποιον να προσελκυσετε; Καρναβαλι διχως αρματα; Με εθελοντες σχολεια και μαγαζια; Μακαρι να σας βγει η προσπαθεια

  • Στην Κοζάνη μια αφίσα και αυτή με το ζόρι…. στα αζήτητα ο πολιτισμός στο δήμο Κοζάνης, ούτε μια καμπάνια μέχρι στιγμής για να προσελκύσουμε επισκέπτες….

    • Μόνο για παρουσιάσεις βιβλίων και κοπή πίτας στη βιβλιοθήκη είμαστε !!!! Τα υπόλοιπα θέλουν ανθρώπους με όραμα!

  • Καντε μια ταινια με αυτον τον τροπο πως φτιαχτηκε η πολη, τους παχυλους μισθους με μηδενικη δουλεια των δεητζηδων, τη χλιδατη ζωη, τα εφετζιλικια και την τωρινη καταντια της πολης και να ειστε σιγουροι πως θα παρετε οσκαρ. Για καρναβαλι δυσκολα…

    • ….αν δεν μπορεσες να δουλεψεις στη ΔΕΗ τραβα σε κανα εσπερινο βγαλε ενα χαρτι μηχανολογου η ηλεκτρολογου και μπες να κανεις κανα 8μηνο γκεγκε? Μην βγαζεις το κομπλεξ σου με την πρωτη ευκαιρια για την ΔΕΗ ακομα και για το καρναβαλι…. εχουμε κουραστει να διαβαζουμε τις μπουρδες σου καθε φορα οταν παει να γινει μια προσπαθεια για το κατι καλυτερο στην Εορδαια. Αν εισαι Σουρδος τοτε οκ…ειναι απολυτα κατανοητο οτι κουβαλας μεγαλα απωθημενα μεσα σου γιατι απο κει που η πολη σου ηταν ανεκαθεν η πιο ευνοικη σε παρα πολλα ξαφνικα βλεπεις την Πτολεμαιδα να ανεβαινει και δεν το αντεχεις.
      Γενικοτερα οτι προβλημα και να εχεις μπορεις να βρεις εναν γιατρο μπας και σε θεραπευσει.

      • Ποιός ανεβαίνει? Χαλαρώστε λιγάκι μια ομάδα ατάλαντοι προσπάθησε και θεωρείται ότι ανεβαίνει η Πτολεμαΐδα? Τί να συγκριθεί με την Κοζάνη?. Κάψτε το κάρβουνο σας γιατί μέχρι εκεί είστε…

        • Καλως η κακως αρεσει δεν αρεσει (που δεν σας αρεσει εκει στη Σουρδια αλλα ποσως μας νοιαζει κιολας)
          η Πτολεμαιδα πολιτιστικα τουλαχιστον , εχει κανει βηματα προς τα πανω και αυτο φαινεται περιτρανα
          οπως θα φανει και φετος τις Αποκριες για αλλη μια χρονια. Τωρα εσυ δεν ξερω τι λες για καρβουνα και τα ρεστα… μαλλον εισαι ενας ακομη κολλημενος σαν τον Παυσανια που τα βλεπει ολα μαυρα. Ε τι να κανουμε δεν ειναι , να κανουμε το χατιρι της πολης σου και να τους βγαλουμε ολους αταλαντους και να πουμε μπραβο εσεις ειστε καλυτεροι? Δεν θα πεσουμε στο δικο σας επιπεδο!
          Α! Και κατι ακομη….σε τι ακριβως να συγκριθουμε με σας δε το καταλαβα αυτο… εσεις που προσπαθειτε να αντιγραψετε τα παντα αλλες πολεις τυπου Θεσσαλονικη ασουμε? Που δεν θα γινετε ποτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο… ή μηπως στο θεμα της Αποκριας που νομιζετε οτι ειστε εσεις κι αλλος κανεις?
          Η Πατρα και η Ξανθη τοτε με την παραδοση που εχει τι πρεπει να πει οτι ειμαστε το νεο Ριο Τετζανέιρο?
          Χαλαρωστε λιγο Σουρδοι… και μην ξυνεστε στη γκλιτσα του τσοπανη που λεει και το ρητο… με μια 1-2 εκδηλωσεις και με μερικους Μωμωγερους η οτι αλλο κανετε δεν θα γινετε καλυτεροι απο την Πατρα και την Ξανθη η την Λαρισα. Παραδοση εχουν αυτοι ως προς το θεμα της Αποκριας τουλαχιστον εσεις οχι.

          • Είπε και γέλασαν και οι πέτρες…. Δες λίγο το βίντεο και θα δεις για τι ταλέντα μιλάμε… Όσο για τα άλλα κάντε Κυριακή την παρέλαση….. χαχααα…

      • Ποια Πτολεμαϊδα ανεβαινει; Μην ζειτε με ψευδαισθησεις. Ολοι εχουν φυγει απο το καϊλαρι δεν εχετε καταλαβει ακομη τι γινεται οχι μονο σε πτολεμαϊδα αλλα σε ολη τη δυτ μακεδονια. Με π…δες αυγα δε βαφουν λεει η λαϊκη ρηση. Περιμενω να δω αυτη τη μεγαλη παρελαση. Οσο για πτυχια και οχταμηνα ειμαι χορτατος και βολεμενος φιλτατε. Απλα εχετε μαθει να βαφτιζετε τον ρεαλιστη κομπλεξικο. Αυτοι ειστε! Καλη παρελαση!!!

  • Γελοίο!!
    Δεν προσφέρει τίποτα στην πρωτοβουλία για δημιουργία αποκριάτικης ατμόσφαιρας. Η σύνδεση κάθε δραστηριότητας στην πόλη με τον λιγνίτη είναι ξεπερασμένη και δηλώνει ελλειψη φαντασίας. Και τελικά δεν πρόκειται να πρωτοτυπησουμε, αποκριάτικες εκδηλώσεις έχουν όλες πόλεις της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να ανταγωνιστουμε όσες έχουν παράδοση!

  • Μας είπαν απο το νηπιαγωγείο του παιδιού να ντυθούμε και να συμμετέχουμε συνοδεύοντας τα παιδιά μας. Στην αρχή οι στολές θα ηταν χορηγία αλλά στο τέλος μας είπαν άκυρο.

  • Ακόμη και το σλόγκαν σαν να θυμίζει κάτι από της Κοζάνης…..για δες την αφίσα… Ακόμη και εκεί δεύτεροι έρχονται. Μαγκιά είναι να το κάνετε Κυριακή…για να σας δω…

  • Αυτό θα πει ισοπεδωνω και ναι δεν λογαριαζω τίποτα και κανέναν απλά κάνω παιχνίδι….Για μένα προσωπικά η κοιλάδα του λιγνίτη είναι το μέρος που εργάστηκαν οι γονείς μας δίπλα στον θάνατο τον καρκίνο και την βρωμιά …πως μπορείτε να αγγίξετε κάτι τέτοιο και να το γελειοποιησετε???Δεν μπορώ να καταλάβω πως προβάλετε με αυτόν τον τρόπο η πόλη μας και πως συνδέετε ο καρναβαλος? Συμπερασμα:όλη η πόλη ένας ΜΠΑΚΑΡΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΧΑΛΑΡΑ…Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ????

  • Καλή η προσπάθεια πολύ κακό το βίντεο το οποίο παραπέμπει τον αναγνώστη σε μνήμες λιγνίτη κι όχι σε καρναβάλι. Η απόκριες είναι χαρά ξεφάντωμα και πολύ χρώμα…αισθητική 0

  • Αχρωμο, αγευστο, αοσμο, μεγαλο σε διαρκεια, δεν δημιουργει κατι αισιοδοξο……κακη απομιμηση της αποκριας των Γρεβενων πριν καποια χρονια…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.