Η Εθνική ομάδα Χάντμπολ στο σπίτι της στην Λευκόβρυση – Κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με την Βοσνία την Κυριακή (3/3)

2 Μαρτίου 2024
15:11
Η Εθνική ομάδα Χάντμπολ  στο σπίτι  της στην Λευκόβρυση  – Κάλεσμα  στον κόσμο  για το παιχνίδι  με την Βοσνία  την Κυριακή (3/3).
ΔΩΡΕΑΝ ΕΊΣΟΔΟΣ  για τους φιλάθλους!

4 σχόλια

  • Η Κοζάνη και εν γένει ο Δήμος Κοζάνης έχει 1000 προβλήματα ο Ιωαννίδης χαίρεται σαν μικρό παιδί επειδή θα παίξουν χάντμπολ στη Λευκόβρυση …Οκ καλή θητεία… Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη

  • Μοιραζουν προσκλησεις δωρεαν και δεν παει κανεις. Ποιος ασχολειται με το χαντνπωλ εκτος απο τον γιαννη ηια ευνιητους λογους!

  • Εις υγειαν τα κοροιδα. Υπουργειο αθλητισμου δεν υπαρχει? Γιατι πρεπει να δινουμε τοσα χρηματα και ο δημος και η περιφερεια για την εθνικη απο τον κουρβανα τον δθκο μας και να μην τα παιρνουν τα τοπικα σωματεια. Ξυπνηστε ο τοπος πεθαινει. Τι να το κανω εγω να δινουν 60.000 ευρω για τρεις αγωνες εθνικης και με το σωματειο μας να παρακαλαμε για 100 ευρω περιφερεια και δημο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι