O θρύλος του στίβου, Καρλ Λιούις, δημοσίευσε VIDEO με τις δηλώσεις του Γρεβενιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μίλτου Τεντόγλου (Βίντεο)

3 Μαρτίου 2024
08:07
Κανένα σχόλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του στο ΣΕΓΑΣ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, έριξε τη βόμβα ότι θα αγωνίζεται στο τριπλούν, αν η World Athletics προχωρήσει στην αλλαγή με τη βαλβίδα, την οποία προτίθεται να αφαιρέσει (δοκιμαστικά), αλλά και να βγάλει την πλαστελίνη που καθορίζει την εγκυρότητα ενός άλματος.

Λίγο μετά ο θρύλος του στίβου, Καρλ Λιούις, ο οποίος πόστερ VIDEO με τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, σχολίασε υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή, λέγοντας ότι όλοι οι αθλητές πρέπει να ενημερώνονται για τις αλλαγές.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές“, ανέφερε στο σχόλιό του ο Καρλ Λιούις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.