Η Δημοτική Αρχή Γ. Κοκκαλιάρη για τη σύσκεψη για την Ακρινή στο αρμόδιο Υπουργείο: «Tην τελική απόφαση, για το τι μέλλει γενέσθαι, θα τη λάβουν οι κάτοικοι της Ακρινής. Απόφαση, την οποία η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει και θα σεβαστεί, όποια και να είναι αυτή». (Φωτογραφίες)

3 Μαρτίου 2024
17:26

Μετά τη δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την επανεκκίνηση του κρίσιμου ζητήματος της Ακρινής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 σύσκεψη στην Αθήνα, με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Παπαδοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Βόμβας καθώς επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακρινής Γιώργος Αντωνιάδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού Γιάννης Τσαβδαρίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος αλλά και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδας Καλλίρης.

«Όπως είχαμε υποσχεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, στόχος της σύσκεψης στο Υπουργείο, ήταν η άμεση ενημέρωση των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας της Ακρινής, από τα πιο επίσημα χείλη, για το που βρίσκεται το κρίσιμο θέμα του οικισμού», τονίζει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, υπογραμμίζοντας και πάλι ότι «την τελική απόφαση, για το τι μέλλει γενέσθαι, θα τη λάβουν οι κάτοικοι της Ακρινής. Απόφαση, την οποία η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει και θα σεβαστεί, όποια και να είναι αυτή».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

4 σχόλια

  • Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης δεν έχει το τηλέφωνο του Κωνσταντινίδη και ούτε κανένας άλλος από το δημοτικό συμβούλιο το έχει!

  • Οι κάτοικοι της Ακρινής έχουν αποφασίσει ήδη με δημοψήφισμα. Γιατί δεν στηρίζει αυτό;…Μάλλον εννοεί ότι θα στηρίξει ο,τι προτείνει ο Υπουργός… Υποκρισία.

    • Ότι ψηφίστηκε από τους κατοίκους ήταν με ενεργό νόμο κ με ντεμι διάθεση της κυβέρνησης τώρα η κυβέρνηση κατάργησε τον νόμο κ δεν θέλει καμία μετεγκατάσταση το ξεκαθάρισε .. ακουστικέ ότι ρώτησαν τον υπουργό ότι ο σύλλογος περιβάλλοντος είναι για δεύτερη φορά στο ΣτΕ κ αν βγει θετική απάντηση τι θα γίνει …;!! Κ ο υπουργός τους απάντηση ότι εμείς σαν κυβέρνηση δεν έχουμε τίποτα άλλο πέραν από το σχέδια δεν υπάρχει τίποτα για την μετεγκατάσταση .. κ ερωτούμε αυτοί του συμβουλίου της Ακρινης γιατί δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο γιατί τον κοροϊδεύουν .!! Η αλήθεια είναι μια κ είναι κάθετη μετεγκατάσταση γιοκ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι