kozan.gr: Στην Κοζάνη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3/3, λίγο μετά τις 18:00, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος – Αναμένεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Μαρτίου 2024
19:00

Στην Κοζάνη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3/3, λίγο μετά τις 18:00, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο οποίος αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Bρέθηκε στα γραφεία του ιατρικού Συλλόγου .

 

6 σχόλια

  • Πύρρος Δήμας, Εξαδάκτυλος κλπ κλπ όλοι το ρίξαν στις περιοδείες εν όψει εκλογών. Το αστείο είναι ότι μόνο ευχολόγια ακούμε και πράξεις μηδέν από στελέχη του κυβερνητικού κόμματος σε μια πόλη με τόσες ελλείψεις στο Νοσοκομείο, χωρίς κολυμβητήριο και με ρεκόρ στην ανεργία.

  • Απόρροια της πνευματικής ένδειας της κοινωνίας μας είναι και η εκλογή στις ευρωεκλογές των λεγόμενων… τηλε-σταρ. Ο Κ. Εξαδάχτυλος είναι ένας αμφίβολης πολιτικής ικανότητας τηλεστάρ λόγω ιατρικής. Γνωστοί τραγουδιστές, ηθοποιοί κλπ κατέβηκαν υποψήφιοι στο παρελθόν και μάλιστα εξελέγησαν. Τώρα θα μου πείτε ο κόσμος τους ψήφισε με βάση τις πολιτικές τους θέσεις, η απλά επειδή τους βλέπει μέρα νύχτα στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης; Είναι προφανές ότι συμβαίνει το δεύτερο. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τους νεοέλληνες που εμπιστεύονται τις τύχες των ίδιων και των οικογενειών τους στα χέρια κάποιου, μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστός από την τηλεόραση, η απλά επειδή τραγουδάει στα μπουζούκια. Οι πολιτικές θέσεις μάλλον έρχονται τελευταίες, σε μια κοινωνία που παραπαίει μεταξύ άρτου, θεάματος και βολέματος. Αύριο, όταν τα πραγματικά προβλήματα χτυπήσουν την πόρτα όλων αυτών που πήγαν και έριξαν την ψήφο τους, θα βγαίνουν στα κανάλια κραυγάζοντας, «πνιγήκαμε», «καήκαμε», «φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας», και θα κατηγορούν το κράτος που επέλεξαν οι ίδιοι με την ψήφο τους. Όλοι αυτοί λοιπόν που πηγαίνουν και ψηφίζουν με ευκολία τον πρώτο τυχόντα που είδαν στο χαζοκούτι, είναι οι ίδιοι που αγοράζουν κλειδαριές ασφαλείας, γιατί φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ στο σπίτι τους. Ας μην ανησυχούν οι τηλεστάρ θα τους σώσουν. …Για αυτό στις ευρωεκλογές που το 80% των αποφάσεων που λαμβάνονται για τα κράτη και διακυβεύονται κρίσιμα εθνικά ζητήματα, πρέπει ο κόσμος να ζυγίσει καλά την ψήφο του με κριτήρια ουσιαστικά και όχι εικόνας και marketing. Μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει αλλάξει, ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ……

  • Δεν πήρε θέση (συνεργός 😉 στο πολιτικό έγκλημα της επαγγελματικής περιθωριοποίησης, της οικονομικής εξαθλίωσης και του κοινωνικού στιγματισμού των ανεμβολίαστων υγειονομικών !

    Πόσο προσβλητικό –για τον νομικό μας πολιτισμό– ήταν το δικαστικό ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που είχαν ενεργό συμμετοχή στην υγειονομική διαχείριση της πανδημίας ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι