Γ. Αμανατίδης για εξελίξεις με Ακρινή: “Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό, δικαιώνουν όλους όσοι στηρίξαμε από την αρχή την πρόταση”

4 Μαρτίου 2024
11:03
✅ Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σχεδίου για το Πράσινο Χωριό, δικαιώνουν όλους όσοι στηρίξαμε από την αρχή την πρόταση, που ουσιαστικά άνοιγε το δρόμο, η Ακρινή να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο οικισμό με περιβαλλοντικό-αναπτυξιακό αποτύπωμα και ευκαιρίες για θέσεις εργασίας.
✅ Η συνεργασία μου με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, για το συγκεκριμένο θέμα, είναι διαχρονική, σταθερή και σε εξέλιξη, στην προοπτική όλα να κυλήσουν ομαλά, εξασφαλίζοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις και τα αιτήματα των κατοίκων.
✅ Είμαστε σε διαρκή επαφή για τις όποιες βελτιώσεις της αρχικής πρότασης ώστε σύντομα, με τη σύμφωνη γνώμη Δήμου και Τοπικής Κοινότητας, να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του σχεδίου που ήδη είναι σε εξέλιξη, με πρώτο το θέμα της παραχώρησης του φωτοβολταϊκού πάρκου στους κατοίκους της Ακρινής.
✅ Το πραγματικό συμφέρον των κατοίκων για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, το υπηρέτησα και το υπηρετώ πιστά.
✅ Η πολιτική πρέπει να διακρίνεται για τον καθαρό και συνεπή λόγο που στοχεύει στο κοινό συμφέρον.
✅ Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για το ρόλο μου στο προηγούμενο διάστημα και ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν.

4 σχόλια

  • Δικαίωση δεν είναι να πάμε στον εύκολο δρόμο πού στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το σχέδιο
    Αν θυμάμαι καλά το 2019 προεκλογικά αλλά έλεγες ότι πρέπει να πείσουμε την κυβέρνηση να κάνει την μετεγκατάσταση.
    Όσο για τους κατοίκους μίλησαν με το δημοψήφισμα και το 72% αλλά και εκεί εσείς λέγατε θα σεβαστούμε την άποψη τον κατοίκων

    • Βρε ποιος νόμος να τηρηθεί από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυβέρνηση την κατάργησε , η συγκεκριμένη κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει μετεγκατάσταση .!!! Η συγκεκριμένη κυβέρνηση σας δίνει αυτό το θέλετε ;; Αν όχι άντε γεια .!! Δεν βάζεται λίγο το μαυλο σας να δουλέψει .!! Αφού τα δικαστήρια δικαίωσαν την ακρινη τι έγινε;;; Τίποτα η κυβέρνηση κατάργησε τον νόμο συνταγματικά η όχι δεν την ενδιαφέρει δεν θέλει να ξοδέψει αυτά τα λεφτά .. άρα ;; Πες ότι κερδίζεται κ το δεύτερο δικαστήριο τι θα γίνει θα σκέψη – θα γονατίσει η κυβέρνηση ;; Σε ποιον ; Σε ποιους ;; Θα παραδεχτεί ότι ναι έκαναν παρανομία ..
      Ακούστε κύριοι τώρα που γυρνάει ο τροχός η περναιτε ότι μπορείτε για το χωριό σας η γειαααα..

  • Ούτε μια ενημέρωση?? από τον πρόεδρο τής Ακρινής ;;; οι εταιρίες όπου βρίσκονται στον χώρο τού οικισμού τζάμπα δουλεύουν χωρίς να δώσουν τίποτα στο χωριό η έδωσαν;;;;; και δεν ξέρει κανείς τίποτα καλό είναι να υπάρχει μια ενημέρωση

  • Αμανατίδη, η δουλειά σου ως βολευτής ήταν να φροντίσεις να τηρηθεί ο νόμος του 2011, που έλεγε ρητά και ξεκάθαρα να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση μέχρι το 2021. Όταν οι βολευτές δεν φροντίζετε για την τήρηση των νόμων, νομίζεις πως έχετε το ηθικό δικαίωμα να το ζητάτε απ’ όλους τους υπόλοιπους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.