Φοιτητικοί Σύλλογοι Κοζάνης: Μετά από μαχητική παρέμβαση των φοιτητικών συλλόγων Κοζάνης στα γραφεία των αστικών ΚΤΕΛ, καταφέραμε να είναι δωρεάν τα δρομολόγια της Τρίτης των : 09:15 (ΚΤΕΛ – Κοίλα) 09:18 (ΚΤΕΛ – ΖΕΠ) 

4 Μαρτίου 2024
14:28

Μετά από μαχητική παρέμβαση των φοιτητικών συλλόγων Κοζάνης στα γραφεία των αστικών ΚΤΕΛ, καταφέραμε να είναι δωρεάν τα δρομολόγια της Τρίτης των : 09:15 (ΚΤΕΛ – Κοίλα) 09:18 (ΚΤΕΛ – ΖΕΠ)

Αποσπάσαμε επίσης δέσμευση για μηνιαία κάρτα μέχρι το Πάσχα στα , και για διεκδίκηση κονδυλίου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για μείωση της τιμής.

Καλούμε όλους και όλες στις γενικές συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν

Τρίτη

ΦΣ της σχεδίασης προϊόντων 12:00 στην Α2

ΦΣ των Χημικών 15:00 ΒΠ3_9

Τετάρτη

ΦΣ των ΗΜΜΥ 15:00 ΑΠ1_8 Αμφιθέατρο

ΦΣ Μηχανολόγων 13:00 ΑΠ3_8

 Θα συζητήσουμε για τη συμμετοχή μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την Παρασκευή στην Αθήνα και για τη συνέχεια της δράσης μας.

Αποδεικνύεται ότι ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας μέσα από τις γενικές μας συνελεύσεις και συλλογικές  διαδικασίες έχει αποτέλεσμα!

Είμαστε ήδη νικητές! Κλιμακώνουμε τη δράση μας!

Όλοι και όλες στην Αθηνά για το μεγάλο συλλαλητήριο!!!

Να βουλιάξουμε ξανά το κέντρο της Αθήνας!!!

Φοιτητικοί Σύλλογοι Κοζάνης

4 σχόλια

  • Ευτυχώς που κινούνται οι σύλλογοι των πολυτεχνικών σχολών για τη διεκδίκηση του δικαιώματος δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση.
    Ντρέπομαι όμως διότι σε αντίθεση οι σχολές των πρώην ΤΕΙ , οικονομικών τμημάτων κυρίως, απουσιάζουν από παντού. Έχουν πειστεί ότι θα αγωνίζονται άλλοι για αυτούς; Τους έχουν καθοδηγήσει ώστε να απέχουν , αλλά κατά τα άλλα να χειροκροτούν; κατά βάση είναι ντόπιοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ακαδημαϊκή τους πορεία.
    Έτσι βολεύονται όλοι και σιωπούν………….

  • ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ

  • Κοιτάξτε να ανοίξετε και κανένα βιβλίο για να γίνετε και χρήσιμοι πέρα από μαχητικοί. Και η αξία δεν αποκτιέται κατεβάζοντας τους άλλους υποψήφιους φοιτητές, γιατί πολλοί έχουν πολλές διεξόδους σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αλλά αναβαθμίζοντας τον εαυτό τους και τις σχολές τους.
    Και αυτό δεν γίνεται μόνο φωνάζοντας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.