Δοξολογία και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Εορδαίας

4 Μαρτίου 2024
14:50
Κανένα σχόλιο
Με μεγάλη προσέλευση μελών και την παρουσία αυτοδιοικητικών εκπροσώπων του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας. Μετά την δοξολογία από τον πάτερ Αυγουστίνο, ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με το Νόμο 4830/2021 – Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» καθώς και τη διεξαγωγή αγώνων κυνηγετικών ικανοτήτων, στον 1ο Διεθνή ΑΚΙ ιχνηλατών με απονομή CACIT που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη (Ο.Φ.Ε.Ι) και που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαρτίου 2024 σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Εορδαίας και Κοζάνης.
Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και τον πάτερ Αυγουστίνο για τη δοξολογία που τέλεσε. Εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.