Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας: Την ευλογία Του Σεβασμιωτάτου πήραν τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας

4 Μαρτίου 2024
19:49
Κανένα σχόλιο
✔️ Την ευλογία Του Σεβασμιωτάτου πήραν τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.
➡️ Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το ιστορικό του. συλλόγου τις δράσεις στα κοινωνικά και πολυτεκνικά δρώμενα, τα οράματα καθώς τους στόχους της παρούσας διοίκησης.
➡️ Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολυμελείς οικογένειες και το Δημογραφικό όπου αναδεικνύεται μείζον εθνικό ζήτημα.
➡️Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ειρηναίος
άκουσε με ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της
Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας στις οικογένειες των πολυτέκνων.
✔️Μια συνάντηση ουσιαστική που σίγουρα θα αποτελέσει τη συνέχεια μιας αγαστής συνεργασίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.