ΚΕΚ ΕΡΜΗΣ: Ξεκινάει άμεσα – Kατάρτισης και απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25-45 ετών

5 Μαρτίου 2024
10:48
Κανένα σχόλιο
Ξεκινάει άμεσα!!!

Kατάρτισης και απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25-45 ετών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικίες από 25-45 ετών και περιλαμβάνει σεμινάριο κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών (2 εβδομάδες διάρκεια) και οδηγεί σε πρόσληψη (μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ) σε επιχείρηση για 6 μήνες.

1) Θα είναι για 80 ώρες μόνο εξ αποστάσεως (60 ώρες σύγχρονη και 20 ώρες ασύγχρονη), δηλαδή 2 εβδομάδες κατάρτιση

2) Το αντικείμενο σε ψηφιακές ή πράσινες

3) Η αμοιβή κατάρτισης σας θα είναι 400€

4) Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στο στο ΚΕΚ ΕΡΜΗΣ και μετά το τέλος, το πολύ σε 60 μέρες θα έχετε ξεκινήσει στην επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν από τη ΔΥΠΑ για 6 μήνες, με πλήρη κάλυψη των μισθολογικών εξόδων σας με ποσό που φτάνει έως 6132€ από τη ΔΥΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΚΔΒΜ Ερμής ΙΚΕ.

Πίνδου 6, Κοζάνη. Τ.Κ. 50131.

Τηλ: 2461027654.

e-mail: [email protected]

Φόρμα ενδιαφέροντος

https://docs.google.com/forms/d/1dsRal62M7Y1oWfF6_re0bXhXcghpWECVB62300sGR5s/edit

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.