Η “Ενότητα” μας υπενθυμίζει: “Πράξαμε αυτό που οφείλαμε και δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης να παραμείνει επιλογή ως έδρα για σπουδαία αθλητικά γεγονότα”

5 Μαρτίου 2024
13:42
Το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης φιλοξένησε την Κυριακή ακόμη ένα σπουδαίο αγώνα Handball της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Βοσνία Ερζεγοβίνη και σε ένα ακριβώς μήνα ακολουθεί ο επόμενος με αντίπαλο την Κροατία.
Στη διάρκεια της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με την Ο.Χ.Ε., η πόλη μας φιλοξένησε σπουδαίους αγώνες υψηλού επιπέδου (αγώνες της Εθνικής, αγώνες Final-4 κυπέλλου, αγώνες Super Cup & Ευρωπαϊκούς αγώνες της γυναικείας ομάδας του PAOK).
Πράξαμε αυτό που οφείλαμε και δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης να παραμείνει επιλογή ως έδρα για σπουδαία αθλητικά γεγονότα.
Υπενθυμίζουμε πως το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, κατόπιν πρωτοβουλιών μας, θα αναβαθμιστεί ενεργειακά μετά την ένταξη του έργου στον 3ο Πυλώνα της Δίκαιης Μετάβασης, με συνέπεια να ανοίγουν νέοι ορίζοντες στην αξιοποίησή του.
Βεβαίως, η άριστη συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. συνεχίστηκε μέχρι την τελευταία ημέρα αφού και για τους δυο φετινούς αγώνες της Εθνικής μας με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία, το ΔΑΚ Λευκόβρυσης είχε διατεθεί ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

16 σχόλια

  • ΤΕΩΣ
    ΔΗΜΑΡΧΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 2030 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

    • Ποιον περιφερειακό άνθρωπέ μου άμα αυτοί ξέρουν τι θα πει περιφερειακός εγώ ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο χα χα χα!!!!!

  • Σήμερα Τρίτη ώρα 13. 20 σε όλη τη Γκέρτσου με τα αυτοκίνητα ουρά το ένα πίσω από τα άλλο έκανα 15 λεπτά να πάω από τον Κοτσόβολο μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο.

    Τι έκανε η Ενότητα 40 χρόνια που ήταν δημοτική αρχή για τη νότια περιφερειακή που κάποτε μας έταζε ο Κουκουλόπουλος; Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!

  • Στο μεταξύ για την ιστορία, τη δουλειά την έχει κάνει ο Λευτέρης Ιωαννίδης με τον Γιάννη Ιωαννιδη, όταν το 2016 ξαναλειτούργησε το γήπεδο που ήταν κλειστό από το 2009 με τους αγώνες για το World League του βόλεϊ. Ακολούθησαν πολλοί αγώνες μέχρι και το 2019 όταν η νέα τότε δημοτική αρχή απλά πάτησε σε ότι βρήκε και συνέχισε φυσικά σε πολύ μικρότερη συχνότητα.
    Είπαμε χρυσόψαρα αλλά όχι και έτσι

  • Ο τέως που ασκούσε καθήκοντα δημάρχου ακόμη δεν κατάλαβε ότι ο λαός της πόλης έχοντας υπ όψη τα όσα μεγάλα έργα καταγράφει με την φαντασία που τον διακρίνει ότι έκανε,τον έστειλε εκεί που έπρεπε να είναι
    Δυστυχώς για αυτόν αυτή είναι η αλήθεια που δεν αλλάζει με όσες και αν βγάλει προσωπικές του ανακοινωσεις

  • ξεκολα ματαιοδοξε εμμονικε…τελειωσαν οι εκλογες.

    την υστεροφημια σου μονος σου την κατεστρεψες!
    ησουν δημαρχος και αντιδημαρχος τοσα χρονια και δεν εχουμε ουτε νεκροταφειο.
    ξεκολα!

  • αθλητισμός είναι οι εγκαταστάσεις για το κοινό πάνω από όλα!
    τα 5χ5 στις γειτονιές
    το κολυβητήριο (νέο και όχι μπαλώματα να φάνε όλοι)
    το στρατιωτικό;

    για το δακ, έδωσες αίθουσες κ ντουζ στο σύλλογο δρομέων και επιχορηγεις τα 3ημερα τους ενω οι πολίτες ούτε μια αίθουσα να αλλάζουν

  • Αν η Σχολή Καλών Τεχνών θέλει μοντέλο για νεκρή φύση, δεν υπάρχει καλύτερο απ’ το Κλειστό της Λευκόβρυσης. Αντί να διατεθεί στη νεολαία της περιοχής, για την οποία και κατασκευάστηκε, το κρατούν ερμητικά κλειστό τόσα χρόνια. Κι έχει το θράσος να περηφανεύεται κι από πάνω!

  • Στη ΖΕΠ ξοδέψατε ένα σκασμό παράδες τότε που το ποτάμι κατέβαζε κούτσουρα κι όλες πήγαν στον βρόντο από την ανικανότητά σας. Για αυτά μούγκα στη στρούγκα. Αλλά δεν φταίει κανένας εμείς φταίμε που σαν ανεχθήκαμε τόσα χρόνια και σας ανεχόμαστε ακόμα να μιλάτε για το ανύπαρκτο έργο σας. Τη χειρότερη πόλη παραδώσατε και είναι αργά πλέον να γίνει κάτι. Κρυφτείτε σε καμμιά τρύπα κι αφήστε μας να σας ξεχάσουμε. Αμάν πια!!!!!!

  • 4 χρόνια και αφήσατε πόλη που δε μπορεί να θάψει τους νεκρούς της…. αρχαιοελληνική τραγωδία η Ενότητα

  • ρε παιδιά δεν θα παραιτηθεί από αρχηγός έχασε τις εκλογές επιτέλους να πάει σπίτι του, δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος; εκτός αν το μαγαζί έκλεισε δεν εξηγείται αλλιώς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.