kozan.gr: Σε 60 έντοκες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων οι 12 πρώτες θα είναι 86.000 €, προτίθεται να καλύψει η ΔΕΥΑ Κοζάνης το χρέος της προς τη ΔΕΗ (που ανέρχεται σε 6.206.658,47€, συμπεριλαμβανομένων και τόκων υπερημερίας), για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος Χαμηλής & Μέσης Τάσης, στις εγκαταστάσεις της

6 Μαρτίου 2024
12:38

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε 60 έντοκες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων οι 12 πρώτες θα είναι 86.000 €, προτίθεται να καλύψει η ΔΕΥΑ Κοζάνης το χρέος της προς τη ΔΕΗ (που ανέρχεται σε 6.206.658,47€, συμπεριλαμβανομένων και τόκων υπερημερίας), για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος Χαμηλής & Μέσης Τάσης, στις εγκαταστάσεις της. Το συγκεκριμένο ποσό δημιουργήθηκε κατά την περίοδο της ενεργειακής κρίσης λόγω υψηλών τιμών ενέργειας. Για τη ρύθμιση της οφειλής η ΔΕΥΑ Κοζάνης αυτό έχει απευθύνει προς την ΔΕΗ ΑΕ αίτημα με τον εν λόγω προαναφερόμενο διακανονισμό. Να σημειωθεί πως στο οφειλόμενο ποσό περιλαμβάνονται τόκοι ύψους 318.956,75€.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Δηλαδη ρε παιδια καιγανε στο φουλ τα παντα μεσα στην υπηρεσια και δεν πληρωνε κανενας το ρευμα? και απο που θα βρεθουν αυτα τα 86000 τον μηνα με τους τοκους? απο εμας που πληρωνουμε για την θερμανση μας?

    • Ναι ολημερίς και ολονυχτίς καίγανε όλες οι λάμπες ΦΟΥΛ στη ΔΕΥΑΚ από τους ανεύθυνους υπαλλήλους και πήγε ο λογαριασμός στα ύψη!!

      Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούμε τα της πόλης μας, ότι η ΔΕΥΑΚ έχει το υψηλότερο κόστος σε ενέργεια, με διαφορά, από όλες τις άλλες ΔΕΥΑ λόγω των τεράστιων απαιτήσεων άντλησης του νερού για υδροδότηση της πόλης, καθώς και τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Αυτά δεν αποφεύγονται δυστυχώς και είναι το τίμημα. ¨Ήρθε και η στημένη ενεργειακή κρίση και όλα μια χαρά!!!

  • Τρομερή αυτοδιοικητική διαχείριση και εμπειρία ,από την προηγούμενη δημοτική αρχή!!!! Κατά τ άλλα, ακόμη και σήμερα,αδυνατούν νά αντιληφθούν, γιατί οι δημότες τους γύρισαν την πλάτη!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι