Έξι επίλεκτοι αθλητές της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης κλήθηκαν και συμμετείχαν στην 1η Προπονητική Συνάντηση Επίλεκτων Κολυμβητών 2023-2024

6 Μαρτίου 2024
14:22
Κανένα σχόλιο

Έξι επίλεκτοι αθλητές της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης κλήθηκαν και συμμετείχαν στην 1η Προπονητική  Συνάντηση Επίλεκτων Κολυμβητών 2023-2024

Ακόμα μία διάκριση για έξι αθλητές και αθλήτριες της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης, οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετέχουν στην 1η Προπονητική  Συνάντηση Επίλεκτων Κολυμβητών 2023-2024, στα Ιωάννινα.

Οι έξι κολυμβητές ήταν:

Ψωμιάδου Μαρία

Χατζηγεωργιάδης Εμμανουήλ

Χαλκιά Δήμητρα

Ζάμπρου Υβόννη

Δαβιδοπούλου Αριάδνη

Γκουρτσούλη Φωτείνη

 

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των 1ων προπονητικών συναντήσεων, περιείχε:

– Διάλεξη από φυσικοθεραπευτή στους κολυμβητές-τριες με θέμα «Πρόληψη τραυματισμών στην ωμική ζώνη’»

– Διάλεξη στους κολυμβητές από αθλητικό ψυχολόγο με θέμα «Διαχείριση καθημερινότητας και άγχους στον Πρωταθλητισμό»

– Διάλεξη από αθλητικό ψυχολόγο στους γονείς των   κολυμβητών με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στον Πρωταθλητισμό»

– Σωματομετρήσεις

– Προπόνηση στο νερό- εξάσκηση εκκινήσεων και στροφών

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.