Ο Δήμος Κοζάνης ανοίγει για την περίοδο της Αποκριάς, τον χώρο στάθμευσης στην περιοχή του ΟΣΕ (Φωτογραφίες)

6 Μαρτίου 2024
16:17

Σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης των επισκεπτών της Κοζανίτικης Αποκριάς, ο Δήμος Κοζάνης ανοίγει από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα, τον ελεύθερο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του ΟΣΕ, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κώστα Βόμβα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης Γιάννη Ιωαννίδη, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου, τη γειτονιά.

Τις προηγούμενες ημέρες, προηγήθηκαν εργασίες στο σημείο από τα μηχανήματα έργου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, προκειμένου να δοθεί άμεσα προς χρήση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

5 σχόλια

    • Κ.Ιωαννιδη,επειδη εισαι πραγματικο αστερι,ξεκλειδωσε και τη διπλανη πορτα μια για παντα και να σε ψηφιζουμε μια ζωη.

      • ΜΑΚΑΡΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ΕΝΑΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ.

  • Η κοινή λογική λέει πως ο χώρος πρέπει να είναι σε χρήση των πολιτών κι όχι ερμητικά κλειστός, όπως στα χρόνια Μαλούτα-Ιωαννίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.