Γ. Αμανατίδης: “Αποφασισμένοι να λύσουμε ζητήματα ετών. Στερέωση-αποκατάσταση Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εράτυρας”

6 Μαρτίου 2024
17:25
Αποφασισμένοι να λύσουμε ζητήματα ετών. Στερέωση-αποκατάσταση Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εράτυρας. Ένα ανοιχτό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία της Εράτυρας βρίσκει το δρόμο για την επίλυσή του.
 Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Χάρη Γκοβεδάρο, (Τεχνικών Έργων) Πολυτίμη Φαρμάκη (Πολιτισμού) σε κοινή σύσκεψη των εμπλεκομένων, μεταξύ άλλων, Δήμος Βοΐου, (Θόδωρος Πήττας, Αντιδήμαρχος) Τ.Κ. Εράτυρας, (Γιώργος Βάρκας, Πρόεδρος Τ.Κ. Εράτυρας) Εφορεία Αρχαιοτήτων (Αρετή Χονδρογιάννη, Προϊσταμένη) τους Ιερείς Πατήρ Νικόλαο και Πατήρ Δημήτριο, συζητήσαμε και συναποφασίσαμε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών ώστε να εκτελεστεί το έργο στερέωσης και αποκατάστασης του Ιερού Ναού.
 Ξεκινάμε άμεσα με την εκπόνηση τελικής μελέτης και συνεχίζουμε με τις εργασίες αποκατάστασης.

9 σχόλια

  • Επιτέλους ένας Περιφερειάρχης που εμφανίζεται με τους ανθρώπους του και όχι μόνος του, μη τυχόν και του κλέψουν την …δόξα.
    Συνεχίστε έτσι.

    • Οι άνθρωποι του είναι οι πρωυν του Κασαπίδη που για να μην μείνουν στα αζήτητα με το μένος που είχαν εσπρωξαν τον Αμανατίδη για αρχηγό. ια.

  • Ο Αμανατίδης μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να κάνει τι περισότερες συσκέψεις με τους άφθαρτους που θέλουν το καλό του τόπου τους και όλους τους βλέπουν από το άτι τους οι ξερόλες. Όλα τα ξέρουν το παίζουν άφθαρτοι και τι κατάφεραν?

  • Είναι δυνατόν;; Προς νέα αρχή: Φτάνει με εκκλησίες.. ανάπτυξη θέλουμε να ανοίξει τουριστικά ο τόπος.. ο κόσμος δεν έχει διεξόδους και έχει χιλιάδες εκκλησίες..

  • Ο κασαπίδης από τα μοναστήρια και της εκκλησίες έχασε της εκλογές δεν έκανε τίποτα και όλα τα λεφτά τα έδωσε εκεί.

  • Ο Αμανατίδης δεν φοβάται να εμπιστευτεί και να αναθέσει έργο στους συνεργάτες του. Γι αυτό και το βάρος σ αυτούς όπως και η ευθύνη να παράξουν έργο είναι διπλάσιο.

  • Αυτοί κάνουν συσκέψεις για να βγαίνουν φωτογραφίες. Πότε θα δουλέψετε ; Ένας περιφερειάρχης και δυο αντιπεριφερειάρχες τι χρειάζονται σε μια τεχνική σύσκεψη ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι