Η εγκάρδια συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ.) της Π.Ε. Κοζάνης

6 Μαρτίου 2024
22:06

O Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ.) της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. ΜΗΓΓΟΣ Μιχαήλ και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο, προκειμένου να του ευχηθούν καλή δύναμη για την ανάληψη των καθηκόντων του και κάθε επιτυχία στο έργο του.
🔷 Επίσης, αναφέρθηκαν σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία σχετικά με τη μετακίνηση τους και την πρόσβασή τους σε σημεία της πόλης, ενώ συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης της καθημερινής ζωής τους, καθώς και επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

Ένα σχόλιο

  • Και με τούς προηγούμενους συναντήθηκαν αλά δυστυχώς δεν έκαναν και τα δέοντα σε θέματα τροχονόμευσης πού αφορούν τής ράμπες για αμαξίδια και της θέσεις στάθμευσης ιδικά στο κέντρο της Κοζάνης που γίνεται ο χαμός.
    Ας ελπίσουμε ο κύριος γενικός να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους προκατόχους του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.