ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (Πρόδρομος Εμφιετζόγλου): “Συζητήθηκε την 6-3-2024 ενώπιον του Εφετείου Κοζάνης, η έφεση της Εισαγγελέως Φλώρινας κατά της απόφασης αναγνώρισης του φιλοσκοπιανού σωματείου που θέλει να διαδώσει τη δήθεν μακεδονική γλώσσα” (Δελτίο τύπου)

7 Μαρτίου 2024
13:34

Συζητήθηκε την 6-3-2024 ενώπιον του Εφετείου Κοζάνης, η έφεση της Εισαγγελέως Φλώρινας κατά της απόφασης αναγνώρισης του φιλοσκοπιανού σωματείου που θέλει να διαδώσει τη δήθεν μακεδονική γλώσσα στην χώρα μας.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, παραστάθηκε στο Δικαστήριο προς υποστήριξη των ισχυρισμών της Εισαγγελέως ζητώντας τη διάλυση του σωματείου με τους παράνομους σκοπούς.

Ομοίως, η Μελπομένη Εμφιετζόγλου και 60 ακόμη ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ παραστάθηκαν στο ίδιο Δικαστήριο και ζήτησαν επίσης την ακύρωση του σωματείου που προσβάλει τα εθνικά ιδεώδη.

Στο Δικαστήριο παραστάθηκε και η ίδια η Εισαγγελέας Εφετών ζητώντας να ακυρωθεί η αναγνώριση του σωματείου.

Η απόφαση αναμένεται σε 2 περίπου μήνες. Το νομικό επιτελείο του Γιοβανόπουλου Κωνσταντίνου (και υποψ. Ευρωβουλευτή με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) που χειρίζεται νομικά την υπόθεση, εξέφρασε αισιοδοξία για την τελική δικαίωση.

Οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, είμαστε η μόνη πολιτική πρωτοβουλία που ακλόνητα μαχόμαστε για τα εθνικά δίκαια, σε κάθε επίπεδο.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, το μοναδικό φυσικό πρόσωπο που δίνει τον αγώνα, με έργα όχι με λόγια, απέναντι σε όσους αρνούνται την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

10 σχόλια

  • ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

    Όταν ο παλαίμαχος κομμουνιστής Π. Παπαγαρυφάλλου, ο συγκρατούμενος του Φλωράκη δεν «πουλούσε» τη Μακεδονία μας και μιλούσε για τον ανθελληνικό ρόλο της Αριστεράς, ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, που το παίζει πολύ πατριώτης τελευταία, υπέγραψε την προκλητικότερη γελοιοποίηση της Ιστορίας και τώρα τρώμε σωρηδόν τα σκαμπίλια από τα Σκόπια.

    Το έργο του Σόρος με πιόνια έναν αγραβάτωτο πρωθυπουργό, έναν Υπ. Εξωτερικών με καπέλο γουέστερν και έναν εταίρο που τότε ήταν ακροδεξιός και τώρα την έχει δει μοντέλο, υλοποιείται. Για την τωρινή κυβέρνηση της Ν.Δούλας ούτε λόγος

  • Πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας! Κάποιοι άλλοι που πανηγύριζαν ανταλάσσοντας γραβάτες είναι τώρα στα αζήτητα και επιστρέφουν στο 3%…

  • Συγχαρητήρια!!!
    Δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα,
    ούτε Μακεδονικό κράτος.
    Ειναι Σλαβοσκοπιανικη τοπική διάλεκτος.
    Η Μακεδόνες ήταν καί είναι Έλληνες
    και μιλάνε γλώσσα Ελληνική!!!

  • Τον 7ο αιώνα που εμφανίσθηκαν τα πρώτα σλαβικά φύλλα, είχαν περάσει σχεδόν 1000 χρόνια από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου…

  • Χαχαχαχ, δείτε όνειρα εσείς! Η Ελλάδα δεν είναι πλέον στο 1950. Το σωματείο θα παραμείνει νόμιμο και τα παιδιά μας θα διδάσκονται την μητρική τους γλώσσα ελεύθερα

    • Εσεις που ειστε απο την Βαρντασκα τα παιδια σας να τα διδασκεται την μητρικη σας γλωσσα.ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.