kozan.gr: Ώρα: 18.15: Παρά τη βροχή αρκετός κόσμος στηn κεντρική πλατεία και τα μαγαζιά της Κοζάνης (Βίντεο)

7 Μαρτίου 2024
18:45

Παρά τη βροχή αρκετός κόσμος στην κεντρική πλατεία και τα μαγαζιά της Κοζάνης. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο σε καλύτερη ποιότητα.

5 σχόλια

  • Υποκουλτούρα και παρακμή … Δήθεν διασκέδαση δήθεν κέφι δήθεν παράδοση… Τίποτα συμμετέχει το 30% του πληθυσμού και αυτό με το ζόρι γιατί βομβαρδίζεται από τα τοπικά μέσα για την Κοζανιτικη αποκριά την δήθεν καλύτερη που δεν την βλέπεις αλλά την ζεις και κολοκύθια τουμπανα …Θα σας ανεχτούμε 10 μέρες σε χαμηλοτατο επίπεδο

    • 10 μέρες θα εκτονώνεις κάθε μέρα την μιζέρια σου στο διαδίκτυο; ή θα κάνεις και παράσταση διαμαρτυρίας.
      Μια συμβουλή αν γενικά είσαι μίζερος και κακιασμένος ευκαιρία είναι να βγείς με φίλους συγγενείς να δεις την ζωή με μια άλλη ματιά.

  • Καμιά ανανέωση, τα ίδια και τα ίδια μέχρι βαρεμάρας. Δεν υπάρχει φαντασία και εξέλιξη. Το είδαμε το ίδιο έργο απαράλλαχτο τόσες φορές,

  • Είχα καιρό να είμαι Κοζάνη τσικνοπέμπτη. Βγήκα το πρωί είδα το μαύρο χάλι μετά βαρέθηκα ούτε.καν ήθελα να βγω. Ηχεία το κάθε μαγαζί δικά του με.διαφορετικη “μουσική”. Οπότε υπήρχε μια σκέτη οχλαγωγία που σε συνδυασμό με τους καπνούς από τα κάρβουνα έκανε την πλατεία κόλαση του Δάντη!!!!. Τρέχουνε να πάρουνε σουβλάκια λες και τον υπόλοιπο καιρό τρώνε κότα ρύζι μπρόκολο. Επαναλαμβανόμενο χωρίς φαντασία με κάτι φθηνους κακόγουστους στολισμούς. Ελπίζω με τους φανους να είναι πιο ωραία σε αντίθεση με αυτή την ξεφτίλα από τους καταστηματάρχες. Τέλος μη παραλείψω τα παρακαρισματα τα παράνομα για να πάνε να σαβουρωσουνε και το κλασικό έξω από τα Καμμένα Κάρβουνα που παρκάρουν στο δρόμο μέσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.