Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr: Αγέλη σκύλων (6) βρίσκεται εδώ κι πολλές ημέρες στην ανατολική είσοδο της Πτολεμαΐδας (Φωτογραφία)

8 Μαρτίου 2024
11:38

 

Καλημέρα στο Δημαρχείο, αυτή η αγέλη κατά τα άλλα συμπαθητικών σκύλων (6) βρίσκεται εδώ κι πολλές ημέρες στην ανατολική είσοδο της Πτολεμαΐδας , δεν ειναι μόνο αυτά , το ίδιο χάλι επικρατεί και σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη.

Ο κάθε Δήμος παίρνει χρήματα για αυτά τα πλάσματα και ειναι υποχρεωμένος να τα μαζέψει από τους δρόμους.

9 σχόλια

  • Δεν είναι 6. Είναι περισσότερα. Παλιότερα ήταν και αρκετά επιθετικά. Εδώ και αρκετό καιρό είναι ήρεμα, αλλά….

  • Σου χαλάνε το φενγκ σούι; Αν δεν είναι επιθετικά, δεν ενοχλούν. Αν είναι επιθετικά, μπορούν να τα μαζέψουν.

    Αλλά να μην ξεχνάς πως στην ίδια περιοχή κυκλοφορούν και λύκοι, τους οποίους δεν είναι υποχρεωμένος να μαζέψει ο Δήμος. Όσο υπάρχουν τα σκυλιά, εκτελούν και χρέη φύλακα στην περιοχή. Εκτός κι αν προτιμάς να μας φάνε οι λύκοι!

    • Έχουμε ακούσει πολλές αηδίες από σκυλόφιλους κατά καιρούς. Εσύ νομίζω ότι το τερμάτισες. Έχουμε νικητή. Χαχαχαχαχχαχαχα

      • Οι κτηνοτρόφοι παίρνουν σκυλια κυρίως για να κρατάνε τους λύκους μακριά. Και ισχύει και για τις κατοικημενες περιοχές στα όρια της πόλης αυτο. Δε λέω να γεμίσουμε 100 αδέσποτα σκυλια αλλά μας αρέσει η οχι μια αγέλη 6 σκύλων κρατάει τους λύκους μακριά.. Καλά τα λέει το παιδί. Εσύ είσαι ο ηλιθιος που μόνο χαζογελάς

        • Μια αγέλη 6 σκύλων μπορεί να επιτεθεί σε έναν ποδηλάτη που θα περάσει από εκεί. Μπορεί επίσης να χτυπηθούν από κάποιο αυτοκίνητο, για να ζητάτε στην πορεία να το μαζέψει ο οδηγός κιόλας. Τέλος, αν δεν θέλατε λύκους και αρκούδες, να μην καθόσασταν στις διαμαρτυρίες για τις ανεμογεννήτριες. Βλα##κες και ηλι##θιοι έχετε και άποψη.

  • Ναι τα βλέπω έτσι στη φωτογραφία πολύ επιθετικά και επικίνδυνα. Ειδικά αυτό κάτω αριστερά που ξαπλαρωνει σαν να μην υπάρχει αύριο φαίνεται ιδιαίτερα βάναυσο. Ρε κάντε μας τη χάρη μέχρι χθες κοιμοσασταν με τα γουρούνια και τα κατσίκια μαζί και τώρα κάνετε σαν να μην είδατε ποτέ σας σκύλο στη ζωή σας. Όποιος φοβάται μπορεί να πάει σπίτι του. Οι σκύλοι δεν έχουν που να πάνε δεν έχουν σπίτι . Και όχι δε θα τους πάρω σπίτι μου θα τα ταιζω και θα τα ποτίζω . Και οποία έχεις πρόβλημα μπορεί να έρθει να του ρίξω δύο αφαλιαρους να στρωσει

    • Άιντε βρε μπουνταλα που θα τα ταΐζεις κιόλας..!
      Τον εαυτό σου δε μπορείς να ταΐσεις..!!
      Χαηβανι..Ε χαηβανι..

    • Είσαι μεγάλος καραγκιόζης!!!..
      Προσβάλλω τον καραγκιόζη τώρα,αλλά το’πιασες τι είσαι…άλλη είναι η λέξη που σου ταιριάζει αλλά θα κόψει την απάντηση η τεχνητή νοημοσύνη…
      Εσύ βέβαια ..από νοημοσύνη πάσχεις…ίσως στο μέλλον..ποιος ξέρει…μπορεί να βγάλουν και κάτι για εσένα και τους ομοίους σου..!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.