“Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα”… το νέο τραγούδι του ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ (Βίντεο)

8 Μαρτίου 2024
13:37
Κανένα σχόλιο

          

            Κυκλοφόρησε μόλις το νέο του τραγούδι του Κώστα Πουτακίδη, με τίτλο «Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα».

            Ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τελευταίο του τραγούδι «Τη Θεού τ’ αγγελούδ’» (το κλαρινόπο μ’ κελαηδεί γλυκέα μερακλία…) έρχεται ξανά να μας χαρίσει μια “φρέσκια” καλλιτεχνική ερμηνεία, με τη συνοδεία στη λύρα και την επιμέλεια στην ενορχήστρωσης του κορυφαίου μουσικού Μπάμπη Κεμανετζίδη και της mk productions. Πρόκειται για μια σύγχρονη ποντιακή μουσική δημιουργία σε ένα «ζωντανό»  ρυθμό ομάλ, τους στίχους της οποίας υπογράφει ο Γιάννης Γκόσιος και τη μουσική ο Μπάμπης Κεμανετζίδης.

            «Απ’ αδά και πέρα ούτε καλημέρα

            και σουμά σ’ εμέν να μη κονεύ’ς,

            κι έναν να θυμάσαι όθεν κι αν κοιμάσαι

            την εγκάλια μ’ πάντα θ’ αραεύ’ς…»

            λένε  οι στίχοι του ρεφραίν και «προορίζονται αποκλειστικά για “πληγωμένους” του έρωτα…»  δηλώνει ο σπουδαίος πόντιος ερμηνευτής.

            «Αλήθεια, πόσες και πόσες φορές, μια αρνητική ερωτική κατάληξη, μια έντονη ερωτική διαμάχη ή μια ερωτική απογοήτευση, μια ερωτική προδοσία, μας έφτασε στο αμήν και μας οδήγησε στην παρομοιώδη ατάκα: απ’ αδά και πέρα, ούτε καλημέρα…» συνεχίζει ο Κώστας Πουτακίδης, εκφράζοντας την ευχή το νέο του τραγούδι να αγαπηθεί εξίσου όσο τα προηγούμενα και να μπει στα χείλη όλων…

           

            Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι ολοκληρωμένο:

          

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.