Κοζάνη: Τίμησαν τις γυναίκες αστυνομικούς

8 Μαρτίου 2024
15:26
Κανένα σχόλιο

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα. Μια γιορτή η οποία εμφανίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και θεσμοθετήθηκε επίσημα τον 1977 απο τον ΟΗΕ με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών . Η ημέρα δίνει την ευκαιρία να δούμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί αλλα και ποσο μακρύ δρόμο έχουμε ακόμα να διανύσουμε. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε σαν ΕΛ.ΑΣ φαινόμενα με γυναικοκτονιες, ενδοοικογενειακή βία με θύματα γυναίκες καθώς και πολλά περιστατικά σεξουαλικης βίας. Ο ρόλος της γυναίκας στην εποχή μας και ιδιαίτερα στην Ελληνική Αστυνομία ειναι πολύπλευρος. Ειναι μητέρα , σύζυγος , εργαζόμενη κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Έτσι σήμερα με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζανης,της ένωσης μας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης διοργανώθηκε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με σκοπό να τιμήσουμε τις γυναίκεςκ. Προσφέρθηκαν λουλούδια,γλυκά και από ένα μικρό δωράκι σε όλες τις γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στην Διεύθυνση μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ.Κωνσταντινος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ και η Αντιπεριφερειάρχης παιδείας και αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας κα. Ολγα Πουταχιδου. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες,χρόνια πολλά στις γυναίκες αστυνομικούς.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.