Kozan.gr: Περιοδεία στην Κοζάνη, πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Μαρτίου 2024
13:15

 

Περιοδεία στην Κοζάνη, πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος προκειμένου να γνωστοποιησειμε το έργο και τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην ευρωβουλή.Αρχικά βρέθηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς ενώ  λίγο αργότερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου και  συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

4 σχόλια

  • Μοίρασε αλοιφές που προστατεύουν από τον κορονοιο; Χειρόγραφα του Ιησού; Ποιον ψηφίζετε μωρέ….

    • Ούτε αλοιφές ούτε χειρόγραφα μοίρασε , συνάντησε κόσμο στην λαϊκή αγορά μίλησε κ άκουσε τα προβλήματα που έχει ο κόσμος από την κυβέρνηση .εαν όμως θες αλοιφές ευχαρίστως να σε δώσουμε .

  • Δεν μοίρασε επιστολές ούτε κ αλοιφές άκουσε τα παράπονα του κόσμου ,κ τους παραγωγούς κ επαγγελματίες που είναι στην λαϊκή τα προβλήματα τους,
    Από αυτούς που ψήφισες δεν τολμάνε να πάνε στην λαϊκή .εσυ όμως να τους ξανά ψηφίσεις . Εάν θες όμως αλοιφές να σου δώσουμε .

    • Αυτός παίρνει 15.000 το μήνα σαν ευρωβουλευτής και κατανόησε τα προβλήματα σου….με έναν πρόεδρο που πουλάει χειρόγραφα του Ιησού
      Μπεεεεε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.